torsdag 13. september 2007

Med rett til å få PVR

Vi har bestilt en sånn snasen PVR-boks, og den skal leveres i kveld. Mannen i huset er ikke hjemme, og han fikk beskjed fra Get om at han i så fall måtte skrive fullmakt for at jeg kan ta imot boksen. Fullstendig tullete, egentlig - vi bor jo her, begge to!
Husbond klorte ned en fullmakt før han dro. Jeg kastet nettopp et blikk på arket. Hold på meg! Lurer på om Get-mannen godkjenner den?Hahaha!

11 kommentarer:

rikke sa...

HAHAHAHAHAHAHA!!!!

Herreguåjørsenamådaerlissom :D

Bjørnar, altså - ingen skrupler, mye moro!

Toril sa...

enig med Rikke!

god start på resten av kvelden! Fii kdu den, forresten?!

Latterbrøl fra Toril

Hanne sa...

Jada, nå er boksen i hus! Men jeg fniser litt fremdeles. :o)

rikke sa...

Hva sa Get-mannen da han så lappen, da? Oppdateringer, frue! :D

ps: Gled deg til pvr-lykken. Hver eneste dag i en uke har jeg hatt minst én klappe-i-hendene-av-lykkestund pga den. God, I love good clean tv fun!

Toril sa...

Og kan du opplyse de uvitende: Hva er PVR?!

blond hilsen fra bærgen...

rikke sa...

I tilfelle Hanne skulle være treg (og det er hun kanskje pga litt datatrøbbel), Toril, så er en pvr en digital dekoderboks til tv som gjør at du kan pause direktesendinger, ta opp fra tv osv (den thomas giertsen reklamerer for på tv). Den er helt genial, og livet blir ikke det samme uten :) (Har som du skjønner en sånn jeg også...)

Anonym sa...

Hehe, mann med humor liker vi

Anonym sa...

Haha! I grunnen ikke så overraskende at han valgte denne tilnærmingen. Han er jo av den tydelige sorten. Jeg fikk også beskjed fra Get om å gi Ola fullmakt.

Måtte imidlertid ringe Get for å finne ut hva jeg skulle skrive fullmakt til. SMSen "Minner om at den get-abonnementet skal stå på (altså meg) må være hjemme, hvis ikke må det foreligge fullmakt og kopi av gyldig legitimasjon fra abonnent." åpnet for mange tolkningsmuligheter. Feks. må jeg ha fullmakt for ikke å være hjemme? Må Ola ha fullmakt for å være hjemme uten meg?

Men det ordnet seg, da.

Anonym sa...

He he he - venter på post om reaksjonen til Getpersonen som kom og leverte!

Hanne sa...

Jeg håpet vel at jeg kunne forbigå den biten i stillhet, ettersom vi snakker antiklimaks. Mannen kom nemlig hjem før Get-mannen ankom (sistnevnte var selvsagt sent ute), så vi fikk ikke bruk for fullmakten.

Anonym sa...

HVEM ANDRE? Ja, jeg spør: HVEM ANDRE kunne finne på en så ustyrtelig bra melding???!!!