tirsdag 15. februar 2011

Tirsdagslyd: The Muppets -Bohemian Rhapsody

Jeg skal ikke syte over at snøen bare laver ned og det er glatt og kaldt og våren virker milevis unna. Jeg skal bare spørre om noen av dere har gode oppkvikkingstips å dele med en grågusten stakkar, sånn på tampen av denne fimbulvinteren. Noen?

For nå trenger vi noe muntert og fjasete, dere. Jeg begynner liksågodt med ukas tirsdagslyd. Værsågod – ei lita, animert gladpille. Klassiker på mange måter:

5 kommentarer:

Anja sa...

Jeg har nettopp kjøpt meg 2 reisehåndbøker jeg skal kose meg med! Synes jeg kjenner noen solstråler og litt saltvannslukt smyger seg innpå.

Ellers gjør jo selvbruningsspray at man ser litt mindre gusten ut.

Anonym sa...

You made my day!!!
Kirsti

Sirkus Kjersti sa...

Sett bort ungene til villige barnevakter en lørdag, fyr som ville juling i vedovn og/eller peis hele dagen, og skru opp panelovner på full guffe. Sett opp partytelt i stua og inviter dine beste venner på shorts- og singletparty. Pass på å ha nok Prosecco og rosévin på lager, evt. sats på drinker med høy paraplyfaktor.

Du er ikke den eneste som lengter etter varmegrader, vår og bedre tider...

Anonym sa...

Det hjalp, - men bare litt. Gode råd har jeg ikke. Jeg har gitt opp og fyrer i peisen hele kvelden. Om morgenen kjører jeg til jobben med øynene igjen. Inne på jobben er det heldigvis like mye energi som i en middels dag julidag. Vi overlever. Tror jeg.

Hanne sa...

Anja:
Men altså...å lese reisehåndbøker når man er stuck i isødet som vi er nå, er ikke det omtrent som å lese kokebøker mens man er på slankern?

Kirsti:
Godt å høre!

Kjersti:
Beachparty, ja! Det gjorde vi på en tidligere arbeidsplass i mars en gang, etter å ha konstatert at mars var den måneden med flest arbeidsdager. Vi hadde hawaiiskjorter, badedyr, sololje med kokossmak og sprudlevann (sistnevnte etter arbeidstid, da). Good times. Godt tips. Takk.

Livet leker:
Det er ikke selve arbeidstida som er min største utfordring, heller. Det er alt rundt. Og med alt rundt mener jeg snøen og kulda og den nagende følelsen av at dette aldri kommer til å ta slutt.