mandag 5. mai 2014

Hvis livet mitt hadde vært i shuffle play

Jeg har alltid vært fornøyd med at jeg blogger etter lystprinsippet, for meg selv og egen skriveglede, ikke for annonseinntekter eller oppdragsgivere. Dette skal være et fristed, ikke en plikt. Så får det heller være at det av og til blir litt sjeldnere mellom innleggene. Det tar seg alltid opp igjen, har jeg tenkt. Men ærlig talt, det får da være grenser for unnasluntring, selv på dønn egosentriske lekeplasser som dette.

Her forleden snakket jeg med en tenåring som snart skal ha norskeksamen. Hun hadde lest en del om å skrive.
– Pff, det er som å lære å svømme via internett, utbasunerte jeg.
– Det er bare én ting som hjelper for å bli bedre til å skrive: Å skrive.

Jeg ble litt mindre kjepphøy da jeg kom på at det siste innlegget mitt her inne ble skrevet i begynnelsen av februar. Siden den gang har alle bokstavene mine gått med til noe annet: Formelle brev, undervisningsnotater, vurderingskriterier, planer og andre dokumenter som er akk, så nødvendige, men som knitrer litt tørt og lukter mer fylkeskommune enn fantasi.

Hvor ble det av ordleken og den gode flyten? Jeg vet sannelig ikke. Jeg har hatt mange gode setninger i hodet, men de stopper der. Jeg har ikke hatt snev av skriveglede i det hele tatt, for første gang på veldig, veldig mange år. Noen skriver bedre når de ikke har det så bra, men for meg har det ikke fungert helt sånn. Og etter som jeg er voksen og stort sett bestemmer selv (i fritida mi, vel å merke), har jeg ikke vært nødt til å gjøre så mye med det.

Men nå. Nå tar jeg meg selv i nakken og bruker litt mild egentvang. Jeg prøver det rådet jeg ofte gir til elever når de står fast: Ikke pønsk så mye, ikke sensurer deg selv unødvendig, ikke tenk at du skal skrive Store og Viktige Ting. Legg gjerne et ark foran skjermen så du kan knotte avgårde uten hemninger underveis. Noter ned en sangtekst eller en vits, for den saks skyld. Skriv hva som helst, bare du kommer i gang. Det viktigste er å komme i gang. Nu, jäklar.

Og når jeg først er tilbake på start, kan jeg like gjerne denge til med å gjenopplive en guilty pleasure-aktivitet fra riktig gamle bloggedager, vi snakker om tida før Facebook, da meme-er som dette gikk varmt fra blogg til blogg. Det er lavterskel og forbløffende morsomt å gjøre. Prøv selv, da vel!

The soundtrack of my life: 
  • Put your music player on shuffle.
  • Press forward for each question.
  • Use the song title as the answer to the question - even if it doesn't make sense.
  • NO CHEATING!
How am I feeling today?
Ingen neråtsång (Thåström)

Will I get far in life?
Existance Should Be Singing (Cumshots)

How do my friends see me?
Lang vei til himmelen (Oslo Ess)

What is my best friend's theme song?
Aftenbønn (Jokke & Valentinerne)

What is the story of my life?
Gett Off (Prince and the New Power Generation)

What was highschool like?
Dancing With Myself (Billy Idol)

How can I get ahead in life?
God Morgen (Oslo Ess)

What is the best thing about me?
Dirty Boots (Sonic Youth)

How is today going to be?
Noheart (The Cure)

What is in store for this weekend?
Blister in the Sun (Violent Femmes)

What song describes my parents?
The River (Bruce Springsteen)

To describe my grandparents?
Det brenner under beina mine (Oslo Ess)

How is my life going?
Know Your Enemy (Rage Against the Machine)

What song will they play at my funeral?
Høydepunkt (Raga Rockers)

How does the world see me?
School’s Out (Alice Cooper)

What do my friends really think of me?
Sweet Dreams Are Made of This (Marilyn Manson)

Do people secretly lust after me?
Nonversation (Cumshots)

How can I make myself happy?
Grind (Alice In Chains)

What should I do with my life?
Let There Be Rock (AC/DC)

What is some good advice for me?
Da har du driti deg ut igjen (Jokke & Valentinerne)

How will I be remembered?
Hönan Agda (Cornelis Wreeswijk)

What is my signature dancing song?
Take Your Mama (Scissor Sisters)

What do I think my current theme song is?
Rett opp og ned (Lars Vaular)

What does everyone else think my current theme song is?
Kärlek är for dom (Thåström)

What type of men/women do I like?
Come As You Are (Nirvana)

490 kommentarer:

‹ Eldst   ‹Eldre   401 – 490 av 490
KENEDY sa...

Søker du midler til å betale kreditt og gjeld eller virksomhetslån?
{georgewilliamsloanfirm333@gmail.com}. Da er GEORGE WILLIAMS LÅNEFIRM svaret. Vi tilbyr alle typer lån, vi gir ut lån med en utestående rente Interesserte søkere bør kontakte oss via e-post: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com

BENSONN sa...

Trenger du et raskt langt eller kort sikt lån med en relativt lav rente så lav som 2%? Vi tilbyr forretningslån, personlig lån, boliglån, billån, studielån, gjeldskonsolidering Lån e.t.c. uansett kredittpoeng.
Personlige lån (sikre og usikrede)
Bedriftslån (sikkert og usikret)
Konsolideringslån og mange flere, kontakt oss via e-post (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

Unknown sa...

VELKOMMEN TIL WORLD ILLUMINATI BROTHERHOOD ORGANIZATION.

Jeg tror på, at vi alle har en drøm, en drøm om at blive noget stort i livet, så mange mennesker dør i dag uden at opfylde deres drømme. Nogle af os er bestemt til at blive eller blive præsidenter i vores forskellige lande. en af verdens største musikere, fodboldspillere, politikere, forretningsmænd, komikere eller at være hjælper for andre mennesker i nød Bemærk; nyrekrutterede medlemmer har ret til store fordele og belønninger, Der er ingen menneskelige ofre. Hvis du virkelig er interesseret i at deltage i illuminati, skal du kontakte tempelagenten via Whatsapp: +1 512-434-9614 ELLER e-mail os på lucabellini900@gmail.com

Meneer Henri Martin sa...

God dag,

Jeg er student og jeg måtte betale for studieavgiftene mine. Jeg prøvde å søke etter et personlig lån, men uten hell før en nær venn av meg introduserte meg for en utlåner som hjalp henne med å skaffe penger til en bedrift.

Jeg tok kontakt med Henri Martin for en lånesøknad på 8.000 euro, og til min største overraskelse fikk jeg lån i dag.

Jeg er veldig spent, og jeg vil oppfordre alle som er interessert i å få et lån til å kontakte Henri Martin ved å bruke e -posten hans for en lånesøknad: henrimartin227@gmail.com

Henri Martin tilbyr alle typer lån, og de er best på utlån. Send e-post til Henri Martin for lån i dag.

Takk
Herr Henri Martin

KENEDY sa...

Hei, vi gir alle typer lån som studielån, gjeldslån, forretningslån, personlig lån og andre. Leter du etter et raskt og enkelt lån eller svindel tidligere? I så fall er du på rett sted hvor du kan søke om lånet uten ytterligere forsinkelse. Merk: Alle lånesøkere bør kontakte oss via e -post for mer informasjon: (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

Anonym sa...

I am open to share my experience with bitcoin investment and losing money to scammers. However, yes it is possible to recover your stolen bitcoins. I never believed in bitcoin recovery because I was made to understand that it was not possible. However, sometime in JumeI fell for a forex scam which promised overly high returns and I ended up losing close to $55,000. I searched for a month for help until I finally came across an article on reddit in regards to recovering stolen cryptocurrency so I reached out to them, vitorzprogrammer @ gmail com, I was so scared and skeptical because I have heard of bad experiences but I decided to give them a try and to my greatest surprise I was able to get all my stolen bitcoins recovered from the scammers within a very short time frame. If you are experience same problem simply contact him Whats App (+1) 519 / / 398 / / 1460

BENSONN sa...

Hei alle sammen, jeg heter Bensonn, jeg er fra Tyskland, Stuttgart City, jeg er her for å vitne om hvordan jeg fikk et lån fra GEORGE WILLIAMS LOAN FIRM etter at jeg inngav to ganger til forskjellige kreditorer som hevder å være en låntaker her, dette forum, jeg trodde at utlånet deres var ekte og søkte, men de ga meg aldri et lån før en venn av meg introduserte meg for kredittselskapet GEORGE WILLIAMS, som lovet å hjelpe meg med et lån av mitt ønske og virkelig gjorde det, som lovet uten noen form for forsinkelse, jeg hadde tvil, men jeg utnyttet aldri troen. Jeg trodde aldri at det fortsatt var pålitelige låntakere før jeg møtte GEORGE WILLIAMS, som virkelig hjalp meg med kreditt og forandret livet mitt til det bedre. Jeg vet at det fortsatt er mange gode långivere der ute, men jeg vil råde deg til å prøve kredittselskapet GEORGE WILLIAMS, omsorg og forståelse. du vet ikke om du trenger et nødlån eller ønsker finansiering for prosjektene dine, så ikke nøl med å kontakte Mr. GEORGE WILLIAMS, Loan Company, hans e -postadresse er? (georgewilliamsloanfirm333@gmail.com)

Patricia Kingsman prestamos sa...

VELKOMMEN TIL PATRICIA KINGSMAN patriciakingsman.loans2016@gmail.com vårt mål er å tilby utmerket profesjonell service.

Er du en forretningsmann eller kvinne? Er du i noe økonomisk rot eller trenger du midler for å starte din egen virksomhet? Trenger du et lån for å starte en fin liten skala og mellomstor bedrift? Har du en lav kredittscore og har det vanskelig for å få kapitallån fra lokale banker og andre finansinstitutter?

Våre lån er godt forsikret for maksimal sikkerhet er vår prioritet. Vårt ledende mål er å hjelpe deg med å få tjenestene du fortjener. Vårt program er den raskeste måten å få det du trenger på et blunk. Reduser betalingene dine for å lette belastningen på månedlige utgifter. Få fleksibilitet som du kan bruke til ethvert formål - fra ferier, til utdanning, til unike kjøp

Vi tilbyr et bredt spekter av finansielle tjenester som inkluderer: Personlige lån, Gjeldskonsolideringslån, Forretningslån, Utdanningslån, Pantelån, Ikke-sikret lån, Pantelån, Lønning til utbetalingsdag, Studielån, Kommersielle lån, Billån, Investeringslån, Utviklingslån, anskaffelseslån, byggelån, med lav rente på 2% per annull for enkeltpersoner, selskaper og bedriftsorganer. Få det beste for familien og eier ditt drømmehus med vår generelle låneplan.

VI TILBYGGER ALT LÅNSAVN - Søk om rimelige lån.

Kontakt oss for mer informasjon: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Skriv oss gjerne tilbake med låninformasjon;

LAVERINFORMASJON

1) Fullt navn:
2) Land:
3) adresse:
4) State:
5) Sex:
6) Sivilstand:
7) Yrke:
8) Telefonnummer:
9) Månedlig inntekt:
10) Next of Kin:
11) Lånebeløp som trengs:
12) Lånetid:
13) Formål med lånet:
14) Spesifikk dato du trenger lånet:

Hvis du er interessert i å få et lån, vennligst skriv oss med lånekravet.
Kontakt oss for mer informasjon: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Med vennlig hilsen,
Fru Patricia Kingsman
patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Vi ser frem til å høre fra deg ASAP

Interesserte søkere bør kontakte oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos sa...

Jeg heter fru Patricia Kingsman, vi er en ny legitim långivere fra 2021 og vi liker å hjelpe ethvert organ som trenger økonomisk hjelp vi tilbyr fra $ 500.000,00 og $ 5.000.000,00, og vi gir også ut lån i euro over det, så hvis du trenger hjelp, vennligst send oss en e-post på: patriciakingsman.loans2016@gmail.com slik at lånetransaksjonen din kan finne sted nå, vil du være med lånet ditt i løpet av de neste 8 timene, det er en rask overføring og er trygg uten forsinkelse. Så e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com hvis du er interessert

E-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos sa...

VI TILBYGGER ALT LÅNSAVN - Søk om rimelige lån.

Er du en forretningsmann eller kvinne? Er du i noe økonomisk rot eller trenger du midler for å starte din egen virksomhet? Trenger du et lån for å starte en fin liten skala og mellomstor bedrift? Har du en lav kredittscore og har det vanskelig for å få kapitallån fra lokale banker og andre finansinstitutter? Interesserte søkere bør kontakte oss via e-post: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Våre lån er godt forsikret for maksimal sikkerhet er vår prioritet. Vårt ledende mål er å hjelpe deg med å få tjenestene du fortjener. Vårt program er den raskeste måten å få det du trenger på et blunk. Reduser betalingene for å lette belastningen på den månedlige utgifter. Få fleksibilitet som du kan bruke til ethvert formål fra ferier, til utdanning, til unike kjøp. Interesserte søkere bør kontakte oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Vi tilbyr et bredt spekter av finansielle tjenester som inkluderer: Forretningsplanlegging, nærings- og utviklingsfinansiering, eiendommer og pantelån, gjeldskonsolideringslån, forretningslån, private lån, boligfinansieringslån med lav rente på 2,00% per annull for enkeltpersoner, selskaper og bedriftsorganer. Få det beste for familien og eier ditt drømmehus med vår generelle låneplan. Interesserte søkere bør kontakte oss via e-post: Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

VI TILBYGGER ALT LÅNSAVN - Søk om rimelige lån.

Kontakt oss for mer informasjon: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Skriv oss gjerne tilbake med låninformasjon;
- Komplett navn:
- Lånebeløp som trengs:
- Lånetid:
- Hensikt med lånet:
- By land:
- Telefon:
- Hvordan hørte du om oss:

Hvis du er interessert i å få et lån, vennligst skriv oss med lånekravet. Kontakt oss for mer informasjon: patriciakingsman.loans2016@gmail.com
Med vennlig hilsen,
Fru Patricia Kingsman

Vi ser frem til å høre fra deg ASAP

Interesserte søkere bør kontakte oss via e-post: patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos sa...

Hei alle sammen, jeg heter Vetle Sunniva Asmalik er fra Norge. Jeg har nettopp fått lånet mitt fra fru Patricia Kingsman låneselskap. De er et nytt legit låneselskap i 2021, og det har ikke gått lenge jeg fikk lånet mitt fra dem. Jeg fikk lånet mitt fra dem i dag. og nå som jeg legger ut denne meldingen er jeg veldig glad for at dette selskapet er veldig bra, så alle som trenger lån tar kontakt med dette selskapet, de er virkelig flotte der mailen er patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos sa...

Hallo alle sammen jeg heter Roger Øystein Øyvind og jeg er fra Norge jeg har vært på internett og jeg har hørt folk si at de har blitt svindlet før og jeg trenger et lån så jeg var redd for å søke om et lån på nettet jeg så 3 folk vitner om fru Patricia Kingsman låneselskap om at de fikk lån fra henne. Jeg har aldri søkt om et lån før, og jeg var så redd for at jeg skulle bli lurt, men jeg trodde hva folket sier og søker fra det låneselskapet, og alt var bra og de ba meg sende overføringsgebyret som skal brukes til å overføre lånet mitt når de fortalte meg at jeg var så redd for at det var et svindel, så jeg satte meg ned og tenkte på det og jeg kom tilbake til dem og sa til dem at jeg har aldri gjort dette før, men fru Patricia Kingsman sa at jeg skulle stole på dem at de kommer til å hjelpe meg, så det gjorde jeg, og jeg gikk for å sende gebyret som de sa jeg skulle sende for overføring av lånet mitt akkurat i dag fikk jeg et varsel fra ryggen min at det er penger på akk ount. I dag er jeg veldig glad for at jeg aldri har blitt svindlet før, og jeg har mottatt lånet mitt en gang, så nå er jeg lykkelig, og jeg og min familie kommer til å være lykkelige også, så alle som trenger lån bør søke fra dette selskapet uten å bli svindlet fordi hun er ekte og flott, og jeg ber om at Gud skal fortsette å bruke henne til å hjelpe folk med lån. hennes postadresse er patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Nok en gang forblir jeg Roger Øystein Øyvind

Patricia Kingsman prestamos sa...

Jeg heter Ragnhild Njål Solem, jeg er fra Norge, jeg har hørt om dette selskapet at de gir lån, og jeg søkte om lån fra dem. Jeg har hørt folk si om svindel, men jeg har aldri blitt svindlet før dette selskapet hjalp meg med lån så alle som trenger lån bør søke fra dem det lån er raskt og trygt der mail adresse patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Eivind Sverre sa...

Hei alle sammen

Jeg heter Eivind Sverre, jeg er fra Norge og bor i Oslo, jeg har lett etter et lån på nettet, og alt jeg får er svindlere, men jeg fant dette låneselskapet som heter Patricia Kingsman låneselskap, og jeg har sett folk på nettet vitne om det gode gjerninger, så jeg bestemte meg for å prøve om jeg skulle være fornøyd nok en gang, så jeg søkte om et lån på 350 000,00 euro, og lånet utlåner fru Patricia Kingsman forsikret meg om at om 8 timer vil lånet mitt være på bankkontoen min så i dag som jeg var jobber jeg så banken min skrev meg beskjed om at det er noen midler på 350 000,00 euro på kontoen min, og jeg takker Patricia Kingsman fordi hun er ekte, så hvis du trenger noe nettlån, ikke vær snill som jeg søker fra dette selskapet fordi hun er bare ekte selskap som gir lån på nettet. Postadressen deres er patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos sa...

Jeg heter Ann Heidi Josefine, jeg er fra Norge. Jeg har nettopp fått lånet mitt fra et nytt legitimt låneselskap i 2021, og navnet på selskapet som hjalp meg med lånet mitt i dag er Patricia Kingsman låneselskap, de er det vakreste låneselskapet jeg har noen gang kom over med jeg søkte om et lån fra dem i går, og det eneste jeg gjorde var å betale overføringsgebyret som de sa at jeg skulle betale, og med det samme betaler jeg innbetalingen i løpet av de neste 8 timene jeg var med lånet mitt, beklager at jeg ikke kan si hvor mye de hjalp meg med, men det er en stor sum penger, så alle hvis du trenger et ekte lån, dette er riktig låneselskap til å kontakte postadressen deres er patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos sa...

God dag alle jeg heter Astrid Bente Camilla Britt og er fra Norge jeg vil bruke denne sjansen jeg har nå til å skrive denne meldingen til internett hvis noen av dere er ute etter et lån virkelig dette er det rette selskapet å kontakte jeg er en forretningskvinne og jeg søkte om et lån i et legitimt selskap i 2018 og navnet på selskapet er Patricia Kingsman låneselskap de har hjulpet folk siden 2018, og vi er i 2021 nå, og jeg har nettopp mottatt lånet mitt fra dem, så hvis noen av du trenger et lån, gå og søk fra dem fordi de er ekte. Jeg ber deg bare folk som trenger hjelp med et lån, ikke blir svindlet. Derfor bruker jeg denne sjansen til å skrive denne meldingen på internett hvis du trenger et lån lån fra dette selskapet, slik at du ikke blir svindlet når du søker fra feil selskap. postadressen deres er patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Ha en fin dag alle sammen, og jeg ber dere er alle glade som jeg er i dag

Patricia Kingsman prestamos sa...

Jeg heter Maia Eirin Eivind og er fra Norge, jeg vil bruke denne gangen til å fortelle alle på internett om hvordan jeg fikk lånet mitt etter å ha blitt svindlet 3 ganger jeg søkte om et lån fra Patricia Kingsman låneselskap i går. Jeg så folk vitne om hennes gode gjerninger og hvordan hun hjalp folk, så jeg bestemte meg for å søke, og hun fortalte hva jeg trengte å gjøre. Jeg var redd, men jeg gjorde det i morges. Nå mottok jeg bare et varsel fra banken min. beløpet og det var lånet mitt, jeg er så fornøyd. Så jeg vil bruke denne tiden og si til alle på internett at dette selskapet er ekte hvis du trenger et lån dette selskapet er det rette selskapet å søke fra, ikke bli svindlet som meg fordi det er svindlere som søker fra dette selskapet og Du vil bli glad. postadressen deres er patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos sa...

Jeg heter Cecilie Åse nni, jeg er fra Norge og bor i Bergen. Jeg vil bruke denne gangen på å skrive til internett at jeg nettopp fikk lånene mine på 5 millioner kroner fra dette selskapet kalt Patricia Kingsman låneselskap med det første Jeg trodde ikke hva folk sa på internett, men jeg bestemte meg for å prøve, og jeg søkte om lånet for 2 dager siden, og jeg mottok nettopp en samtale fra banken min om at det er summen av 5 millioner kroner på kontoen min, og jeg mottok øyeblikkelig et varsel fra banken min Patricia Kingsman låneselskap ringte meg og spurte meg om jeg har mottatt lånet mitt, og jeg sa til dem ja, så de sa at jeg burde ta flere folk til det selskapet hvis noen trenger et lån, så hvis du virkelig trenger et lån dette er selskapet som skal søke fra de er veldig bra, og jeg tror nå at det er et ekte låneselskap som gir lån, og det selskapet er Patricia Kingsman låneselskap, så hvis noen av dere trenger et presserende lån og det er viktig er dette riktig selskap å søke fra. Der e-postadressen er patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Endelig er jeg veldig glad og kan starte min egen virksomhet nå. Takk igjen Patricia, du er flott, og Gud velsigner deg og ditt selskap.

Anonym sa...

Jeg heter Nathanael martyna patryx. Jeg er fra Norge. Jeg vil bruke denne gangen til å fortelle alle på internett at det bare er ett selskap som tilbyr et ekte lån, og at selskapet er Patricia Kingsman. Jeg var på utkikk etter et lån på nettet de siste 3 ukene nå, og alt jeg har, er långivere som svindler meg for pengene mine som jeg hadde Gud vet at jeg var så dårlig og jeg ville drepe meg selv, men der så jeg så mange mennesker vitne om dette selskapet som de ga ut lån først trodde jeg ikke fordi jeg så andre vitnesbyrd fra andre långivere, og de viste seg alle å være svindel. Jeg sa at la meg søke fra dette selskapet og se om det er sant, og med det samme jeg søkte de fortalte meg alt jeg trengte å gjøre, og jeg var enig, og de forsikret meg om at om 8 timer skulle jeg være med lånet mitt fordi de sa at de bruker hurtigoverføringstjeneste. Først trodde jeg ikke, men jeg ventet på lånet mitt før 8 timer. Jeg mottok et varsel fra banken min og hold det var lånet mitt. Jeg ble veldig sjokkert da jeg så det, og jeg ba til Gud om å lede meg til riktig selskap som hjalp meg i dag mens jeg skriver dette på internett nå mottok jeg nettopp lånet mitt fra dette selskapet, og jeg bruker denne tiden på å vitne til andre mennesker om du trenger et lån et lån ikke la deg lure dette er det rette selskapet å gjelder fra. Deres e-postadresse er patriciakingsman.loans2016@gmail.com og for deg de som ikke har en e-postadresse er selskapet whatsapp nummer +1 (575) 655-0066.

Dette selskapet er sant og flott hvis du trenger et lån, søk nå og vent på lånet ditt fordi du vil være fornøyd med dette selskapet.

Takk alle sammen, og jeg forblir Nathanael martyna patryx.

Patricia Kingsman prestamos sa...

God dag jeg heter Lisbeth Liv Ragnhild jeg er fra Norge dette selskapet Patricia Kingsman folk snakker om er ekte jeg ville aldri ha et lån men jeg sa bare at jeg skulle prøve dette selskapet og se om det folk sier er sant og jeg søkte om et lån fra dem i går, og jeg har nettopp mottatt lånet mitt i dag fra Patricia Kingsman låneselskap noen hvis du leser denne meldingen, og du trenger et lån fra dette selskapet fordi de kommer til å hjelpe deg dette selskapet er det eneste selskapet som tilbyr ekte lån på nettet. Lånet jeg søkte fra dem var $ 75 000,00 dollar og på 8 timers tid fikk jeg lånet mitt, så vennene mine ble ikke svindlet hvis du trenger et ekte lån, dette er det rette selskapet å søke fra. Hvis du er interessert i lånene, er postadressen deres patriciakingsman.loans2016@gmail.com og whatsapp-nummeret er +1 (575) 655-0066.

Patricia Kingsman prestamos sa...

Hei alle sammen

Jeg er Sissel Synnøve Therese og er fra Stavanger Norge. Jeg var på utkikk etter et online lån og jeg var veldig redd jeg aldri har søkt om et lån før og jeg søkte veldig bra og søkte etter et ekte selskap der jeg fant et selskap som heter Patricia Kingsman jeg ser og jeg så hva folk sa om dette selskapet var sant, jeg bestemte meg for å søke om et lån fra selskapet, og jeg trengte et lån på $ 150.000,00 dollar for å starte en bedrift da jeg søkte, hun fortalte meg alt jeg trengte å gjøre, jeg gjorde det, og hun forsikret meg at om 8 timer skulle jeg gå å være med lånet mitt sa jeg greit, og jeg ventet på nøyaktig 8 timers tid jeg mottok lånet mitt fra dette selskapet da jeg skriver dette nå har jeg aldri blitt svindlet før, og dette selskapet er bra jeg har hørt folk snakke om svindel, men jeg har aldri blitt svindlet før, og jeg takker Gud for det. Så alle, hvis du trenger et ekte lån, er dette det rette selskapet å søke fra, de vil hjelpe deg og tiden de forteller deg at du vil motta lånet ditt, er det akkurat det tidspunktet du vil motta lånet ditt. Jeg må bare skrive denne meldingen til alle, slik at du ikke vil søke om lån fra feil selskap hvis du trenger et ekte lån. Kontakt dette selskapet, så blir du lykkelig. Postadressen deres er patriciakingsman.loans2016@gmail.com.

Unknown sa...

God dag alle sammen

Jeg heter Gwendolyn Tammie Shari, jeg er fra Oslo Norge. Jeg vil bruke denne tiden til å skrive til internett at noen hvis du trenger et ekte lån. Patricia Kingsman er det rette selskapet å søke fra noen dager jeg hadde behov for penger, og jeg så etter et lån på nettet, jeg så et selskap og søkte at firmaet jukset meg 2 ganger av pengene mine, jeg var så trist fordi jeg trengte penger, så jeg bestemte meg for å lete etter et annet selskap og jeg søkte fra et annet selskap som samme selskap også ba meg om å sette inn penger, og det gjorde jeg og fikk aldri lånet mitt. som det som skjer med meg fordi jeg trengte penger presserende for å kjøpe en hussak fordi jeg ikke får et hus snart vil utleier kjøre meg og familien min fra huset hans, så jeg trengte å få mitt eget hus. Da jeg søkte igjen så jeg dette selskapet Patricia Kingsman, jeg så mange mennesker vitnet om dette selskapet om at selskapet er virkelig flott, så i begynnelsen var jeg redd for å bruke fordi jeg ble lurt 2 ganger, så jeg sa til meg selv la meg prøve og se om dette selskapet var ekte, så jeg søkte. Da jeg søkte fortalte de meg alt jeg trengte å gjøre, jeg var fremdeles redd, men jeg stolte på dem, og de forsikret meg om at om 8 timer skulle jeg være med lånet mitt jeg ønsket for lånet mitt og på øynene mine fikk jeg et varsel fra banken min at det var en sum på 200 000 euro på bankkontoen min, og jeg var veldig fornøyd for en stund siden ringte selskapet meg og spurte om jeg har fått lånet mitt, og jeg sa til dem ja og o takk for dem og som jeg skriver denne meldingen på internett nå har dette selskapet også hjulpet mine 2 brødre, så noen hvis du trenger et ekte lån. Patricia Kingsman er det rette selskapet å søke fra. Hvis du har behov for penger, kan du bare kontakte dem via mail eller whatsapp og e-postadressen deres er patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Jeg takker alle som leser meldingen min og er trygge og søker fra dette selskapet fordi du vil være fornøyd med dem.

Anonym sa...

Jeg er Brayden Wyatt Bryce ved navn, jeg er politibetjent og bor i Oslo Norge. For få dager siden lette jeg etter et lån på nettet, og jeg fant bare folk som svindlet meg for pengene mine. Jeg trenger virkelig dette lånet for et prosjekt i USA, og jeg har blitt lurt hardt en dag da jeg var fri, bestemte jeg meg for å lete igjen denne gangen for et ekte selskap som ga lån. Jeg fant dette selskapet som heter Patricia Kingsman låneselskap og mye av folk har vitnet om dette selskapet først trodde jeg ikke, men jeg bestemte meg for å bruke lånet jeg lette etter var summen av 500 000,00 kroner jeg søkte fra dette selskapet og de fortalte meg alt som må gjøres, jeg stolte på dem og jeg gjorde det de ba meg gjøre, og de forsikret meg om at om 8 timer skulle jeg være med lånet mitt trygt, jeg trodde dem aldri, men jeg ventet på lånet mitt på nøyaktig 8 timers tid og jeg fikk en samtale fra selskapet om at hvis jeg har mottatt lånet mitt ennå og jeg sa nei. De ba meg gå til banken min og sjekke kontoen min at banken min kanskje ikke sendte meg et varsel jeg fulgte, og jeg gikk til banken min og sjekk kontoen min på øynene mine. Jeg så lånet mitt på 500 000,00,00 kroner på kontoen min var pengene jeg hadde på kontoen min før. 00 kroner og jeg fant nå 504.000,00 kroner pulse pengene mine og lånet mitt var 504.000,00 kroner jeg er så glad og jeg takker dette selskapet for de er flotte. Jeg vil bruke den lille tiden min til å skrive til folk i Colombia at hvis du trenger et ekte lån, Patricia Kingsman er det rette selskapet å søke fra dette selskapet ikke vet at jeg gjør dette, så hvis du trenger et lån, kan du bare kontakte dette selskapet via mail eller whatsapp, men jeg bruker ikke whatsapp så e-postadressen deres er patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos sa...

Jeg heter Christian Asbjørn Bjarne og er fra Norge, jeg bor i en liten by i Tromsø. Har lett etter et lån på nettet siden kan ikke få et lån fra banken min og har bare funnet folk som svindler meg for pengene mine. Forrige uke ble jeg svindlet av et låneselskap, og Gud vet at jeg var klar til å avslutte livet mitt, men jeg sa til meg selv å la meg prøve å se om jeg vil se et ærlig selskap som var klar til å hjelpe deg. Så jeg slo meg ned og søkte etter et selskap, og jeg leste så mange gode kommentarer om dette selskapet Patricia Kingsman, og jeg sa la meg søke og se om jeg vil være heldig som andre mennesker jeg var redd, men jeg ga meg sjansen og jeg søkte For et lån på 80 000,00 euro forklarte jeg dette selskapet at jeg har blitt svindlet og de ba meg ikke bekymre meg for at de vil hjelpe deg at de har hjulpet så mange mennesker fra mitt land før. Så jeg ga dette selskapet en sjanse, og de forsikret meg om at om 8 timer jeg skulle være med lånet mitt trodde jeg ikke, men jeg ventet på lånet mitt. I løpet av nøyaktig 8 timer fikk jeg et varsel fra ryggen om at kontoen min er kreditert 80.000,00 euro. All takk til Patricia Kinsgman, dette selskapet er Gud sendt. Og jeg ga et løfte til meg selv at jeg skal vitne om dette selskapet om hvordan de hjalp meg at dette selskapet ikke vet at jeg gjør dette nå som forteller folk på internett hvordan de hjalp meg så alle hvis du trenger et ekte lån. Patricia Kingsman er her for å hjelpe deg ikke bli lurt av falske mennesker som klamrer seg til å være utlåner. Jeg har nesten glemt at du bare kan kontakte dette selskapet via mail eller whatsapp, og deres kontaktinformasjon er patriciakingsman.loans2016@gmail.com whatsapp er +1 (575) 655-0066. Dette selskapet er ekte og sant, så alle som leser denne meldingen og du er interessert, kontakter dette selskapet fordi de er de eneste som kan hjelpe deg med å løse dine problemer.

Anonym sa...

Patricia Gud vil velsigne deg og ditt selskap

Jeg heter Veronica Rose Holly. Jeg er fra Bergen Norge, jeg har ikke så mye å si noen som trenger et ekte lån uten at du blir lurt bør søke fra Patricia Kingsman fordi jeg søkte om lån fra dette selskapet i dag etter at jeg leste så mange gode og fantastiske kommentarer om dette selskapet. Jeg søkte om lån for å betale gjeldene mine, og alt jeg trengte var 50 000,00 euro fordi jeg også vil bruke en del av pengene til å betale skolepengene til barna mine. Når jeg skriver dette på internett nå, mottok jeg nettopp lånet mitt fra dette selskapet i dag, og jeg er så glad at jeg aldri trodde jeg noen gang skulle bli lykkelig igjen fordi jeg har gått gjennom mye, og jeg takker Gud for Patricia Kingsman Gud vil velsigne henne og selskapet hans for å få et smil til ansiktet mitt. Så alle fra hele verden fra Norge og andre land som trenger et lån som hjelperen din er her, og selskapet er Patricia Kingsman. Alle som søkte fra Patricia Kingsman låneselskap vil ikke ha noen problem, fordi du vil motta lånet ditt akkurat den tiden hun forteller deg. firmaets e-postadresse er Patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Nok en gang velsigne Gud deg Patricia Kingsman, og kan du leve lenge for å fortsette å hjelpe mennesker.

Patricia Kingsman prestamos sa...

Jeg heter Anita Kjersti Wenche og er fra Oslo i Norge. Jeg mottok nettopp lånet mitt fra Patricia Kingsman låneselskap akkurat nå, og jeg har hørt om dette selskapet og jeg trodde det var et falskt selskap, men nå er jeg så glad dette selskapet hjalp meg og 100% dette selskapet er ekte, så alle som trenger et lån, dette er det rette selskapet å søke fra nå jeg søkte om et lån for min virksomhet på 250.000,00 euro, og dette selskapet hjalp meg uten forsinkelse. Jeg er så glad jeg vitner om dette selskapet fordi Jeg så andre mennesker gjøre det, og jeg er glad for å være blant folk som deler vitnesbyrd om hvordan dette selskapet hjalp meg så alle hvis du trenger et ekte lån, hjelperen din er her. deres kontaktinformasjon er patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Patricia Kingsman prestamos sa...

My name is Aslaug Ingebjørg Frøydis Aagot I am from Oslo Norway. I want to use my little time to write to the internet to people in need of a real loan that if you need a loan without getting cheated Patricia Kingsman is the right company to apply from i am a teacher of Mathematics and English and i was cheated 2 time by a fake company who clam to be lenders but i no longer worry because Patricia Kingsman has already helped me so if you need an urgent loan to do anything this company is going to put a smile to your face i have also introduced most of my friends to this company and only 2 of my friends told me they have received there loans already one of my friend received a loan of 300,000.00 NOK and the other of my friend received the sum of 700,000.00 NOK so anyone in need of an online loan apply from this company and you will be happy no doubt about that because this company is really helpful and God will continue to use them to help people in need of a loan. If you need an online loan apply from this company and contact them via this means email address patriciakingsman.loans2016@gmail.com and also you can contact them via Whatsapp +1 (575)655-0066. Regards to anyone who reads my messages.

Patricia Kingsman prestamos sa...

God dag alle sammen

Jeg heter Abiezer Petit Homme, jeg er fra Norge, jeg vil bruke denne lille tiden jeg må rite til internett at hvis du trenger et ekte og legitimt lån. Patricia Kingsman er det rette selskapet å søke fra jeg ble lurt av 2 selskaper jeg søkte for et lån fra og Patricia Kingsman var det tredje selskapet jeg søkte fra jeg mottok lånet mitt fra Patricia Kingsman låneselskapet på mindre enn 8 timers tid som selskapet fortalte meg, så alle som trenger et online lån uten å bli svindlet søker fra Patricia Kingsman ans være trygg på at du vil være fornøyd med dette selskapet. Du kan bare kontakte dette selskapet via e-post eller whatsapp e-postadresse er patriciakingsman.loans2016@gmail.com Whatsapp +1 (575) 655-0066. Hilsen alle som leser denne meldingen over hele verden.

Patricia Kingsman prestamos sa...

Hilsen alle jeg heter Kojonka Moe og jeg er fra Drammen i Norge, jeg har hørt om folk vitner om dette selskapet som heter Patricia Kingsman, og dette er første gang jeg søker om lån på nettet. Jeg var redd for å søke om et online lån på grunn av svindelen Jeg ser på internett, men etter at jeg leste så mange vitnesbyrd om dette selskapet bestemte jeg meg for å prøve og søke om et lån fra dette selskapet kalt Patricia Kingsman lånefirma, jeg hadde behov for penger og jeg trengte et lån på 1 200 000,00 kroner. Så jeg søkte og fikk beskjed om hva jeg skulle gjøre, jeg var redd, men jeg ga selskapet en sjanse til å hjelpe meg, og de forsikret meg om at om mindre enn 8 timer vil jeg motta lånet mitt på kontoen. Jeg trodde aldri, men jeg ventet på mindre enn 8 timer. Jeg fikk en samtale fra banken min om at et beløp på 1.200.000,00 kroner var på kontoen min, og straks ringte banken min meg. Jeg kontaktet selskapet og la dem få vite at jeg har mottatt lånet mitt. og i dag er jeg lykkelig. Så hvis du kom over meldingen min, og du leser den, og du trenger et legitimt lån, kan du søke fra dette selskapet og være trygg på at du vil være fornøyd med dette selskapet, jeg tror dette selskapet er Gud sendt, og jeg ber om at de varer og fortsetter å hjelpe folk . Kontakt dette selskapet via e-postadresse patriciakingsman.loans2016@gmail.com

Christian Bjarne Bjørn sa...

Alle takk til Patricia Kingsman for at jeg hjalp meg med lånet mitt etter å ha blitt svindlet 6 ganger av falske mennesker som har muslinger for å være lånegivere.

Jeg heter Christian Bjarne Bjørn, jeg er fra Norge og bor i Oslo. For en måned siden lette jeg etter et online lån, og jeg så forskjellige lånegivere på internett og med noen falske vitnesbyrd, og jeg søkte fra dem, og alt jeg fikk var svindlere. Jeg søkte mer enn 6 selskaper, og jeg ble lurt hele veien. Så jeg ga opp håpet til jeg bestemte meg for å sjekke igjen om jeg skulle finne hjelp mens jeg søkte, og jeg slo meg ned for å lete etter et legitimt låneselskap. Jeg fant dette selskapet som heter Patricia Kingsman låneselskap. Jeg så mange vitnesbyrd som folk kommenterer om henne, men fordi jeg ble lurt hardt, trodde jeg at det var en svindel, men jeg gjorde det jeg ble bedt om å gjøre, og jeg ventet på lånet mitt, og fru Patricia Kingsman fortalte meg om mindre enn 8 timers tid at du var med lånet mitt sikkert, trodde ikke fordi jeg trodde det også var en svindel, så den dagen det var nattetid i Norge og jeg sov av redet morgenen da jeg våknet, fikk jeg et varsel fra banken min om at det er penger på kontoen min, og jeg ringte umiddelbart banken min for å bekrefte og banksjefen ba meg komme til banken med en gang, og jeg gikk straks banken åpnet seg da banksjefen sjekket kontoen min, vi så et beløp på $ 135.000,00 USD som er amerikanske dollar og jeg forklarte manageren min at jeg søkte om en lån på nettet og banken min klarer r ble sjokkert hvis det fortsatt var et ekte og legitimt låneselskap på nettet, jeg er så glad alt takket være Patricia Kingsman, bestemte jeg meg for å skrive på internett fordi jeg så andre mennesker gjøre det og vitne om dette selskapet som er grunnen til at jeg legger ut denne meldingen online for alle som trenger et lån, selv om du har blitt lurt før du søker fra dette selskapet og være trygg på at dette selskapet ikke vil gi deg beskjed. Hilsen alle som leser meldingen min, og du kan kontakte dette selskapet via mail patriciakingsman.loans2016@gmail.com de bruker også Whatsapp som nummeret er +1 (575) 655-0066. Nok en gang mine hilsener til alle som leser meldingen min, og jeg ber om at du er lykkelig som jeg er i dag med dette selskapet fordi jeg tar med flere mennesker til dette selskapet for å hjelpe.

Patricia Kingsman prestamos sa...

Hilsen alle eller noen jeg heter Oddvar Petter, jeg er fra Trondheim Norge. Jeg har hørt om dette selskapet kalt Patricia Kingsman at de hjelper mennesker med lån over hele verden. Jeg ble en gang søkt etter et lån på nettet og ble lurt av 2 selskaper som var falsk, og etter den tiden trodde jeg aldri på at et godt låneselskap kunne komme fra internett. Jeg trodde alle var svindel før jeg fant dette selskapet som heter Patricia Kingsman låneselskap. Jeg fant at folk vitnet om dette selskapet, og jeg ble overrasket over hvorfor jeg gjorde det. ikke finne dette selskapet i tide. Jeg trodde aldri hva folket sa om selskapet før jeg søkte og prøvde at beløpet jeg lette etter var stort, og det var for en fast eiendom lånebeløpet var 10,5 millioner kroner, så jeg søkte og damen Patricia Kingsman snakket for meg, men siden lånet mitt var stort, tok det bare 15 timer å motta lånet mitt, for de sa til meg at lånetjenesten var 8 timer å motta lånet. Det eneste hun ba meg gjøre var å sette inn bankoverføringsgebyret som banken skulle bruke for å overføre lånet mitt til bankkontoen min da hun fortalte at en gang var jeg redd det var en svindel, men jeg sa la meg gi det et forsøk jeg deponerte overføringsgebyret som ble oppgitt, og det var alt jeg satte inn, se på mindre enn 15 timer før jeg mottok en melding fra banken min om at summen på 10,5 millioner kroner er blitt kreditert på bankkontoen min og alt om pengene detaljene og hvem de kom fra var der, det var Patricia Kingsman som hjalp meg da jeg først så det, jeg ble overrasket over at jeg aldri trodde øynene mine, men det var sant. Så jeg fortalte meg selv siden andre mennesker at selskapet hjalp vitne om at gode gjerninger lot meg gjøre min sak for ikke lett å se et legitimt låneselskap på nettet i disse dager, så alle fra hvor som helst som trenger et online lån uten å bli lurt, søker fra dette selskapet fordi de bare kan hjelpe jeg har bekreftet det, og det er sant jeg er så glad og jeg vet at dette selskapet vil gjøre andre mennesker lykkeligere enn meg. Du kan kontakte dette selskapet via mail eller Whatsapp bt jeg brukte Whatsapp fordi det var raskere postadresse til selskapet er patriciakingsman.loans2016@gmail.com og Whatsapp er +1 (575) 655-0066. Takk alle hilsener fra Oddvar Petter fra Trondheim Norge.

Patricia Kingsman prestamos sa...

Hei alle sammen. Jeg heter Elisabeth Vigdis Unni Rita, jeg er fra Oslo. Jeg så folk vitnet om dette selskapet som heter Patricia Kingsman låneselskap, og det er bra at jeg også var et offer for svindel 3 ganger til jeg fant dette selskapet som heter Patricia Kingsman låneselskap. Jeg er vitne til at dette selskapet er ekte og legit. Jeg er en enslig mor til 3 barn og jeg jobber to steder for å tjene mer penger for meg og barna mine. Dette selskapet hjalp meg etter at i forklarte dem at selskapet fortalte meg ikke å bekymre meg for at jeg var Skulle motta lånet mitt trygt, var jeg redd fordi jeg ble lurt før jeg trodde at det samme også skulle skje med meg, men jeg sa til meg selv at Gud vet det best. Selskapet fortalte meg at det var 8 timer å motta lån, og jeg tenkte på det 8 timer å raskt sa jeg greit at lånebeløpet jeg lette etter var $ 350.000,00 amerikanske dollar, og etter at jeg gjorde alt bedt selskapet meg om å gjøre og jeg sendte den nødvendige informasjonen jeg mottok lånet mitt på 8 timer som angitt. Da jeg mottok lånet mitt, sa jeg til meg selv at Gud er den som fikk meg til å finne dette selskapet, og jeg har allerede introdusert dette selskapet til en av vennene mine som også trenger hjelp, så noen her eller hvor som helst kan du se dette innlegget hvis du trenger en ekte låne dette er det eneste selskapet som kan hjelpe uten tvil om å mislykkes, jeg er glad hver dag på grunn av dette selskapet og Gud jeg ber Gud om at fru Patricia Kingsman skal være sist i denne verden, så hun kan fortsette å hjelpe mennesker i nød. Jeg kontaktet dette selskapet via e-post som er patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Takk til alle som leser meldingen og innlegget mitt.

Patricia Kingsman prestamos sa...

God dag alle sammen på dette nettstedet

Jeg heter Stein Thomas Kristoffer, jeg er fra Norge og drar i Oslo, jeg vil bruke denne muligheten til å skrive på internett om fru Patricia Kingsman for noen uker siden. Jeg trengte et lån og ble lurt rundt 22.000,00 kroner av falske långivere så en dag bestemte jeg meg for å søke igjen etter et lån fordi lånet var veldig viktig for min virksomhet, da fant jeg fru Patricia Kingsman og jeg så så mange mennesker vitnet om selskapet hennes og jeg var ikke sikker på at lånet hennes var legitim, men jeg bestemte meg for å gi det forsøkte og jeg søkte om et lånebeløp på 750 000,00 kroner hun fortalte meg alt jeg trengte å gjøre inkludert et gebyr jeg trengte å sette inn først trodde jeg det var en svindel, men jeg prøvde det fordi jeg så at folk også vitnet om henne gode gjerninger at hun er veldig snill og hjelpsom, så da jeg satte inn pengene som trengtes for lånet mitt, forsikret hun meg om at jeg vil motta lånet mitt på mindre enn 8 timer eller senest 8 timer på bankkontoen min, sa jeg ok, og jeg ventet bare i går Jeg fikk en melding fra banken min om at Jeg har fått kreditert et beløp på 750 000,00 kroner på bankkontoen min, så jeg kontaktet henne og fortalte henne om det, og hun var glad for at jeg har mottatt lånet mitt. Og jeg lover meg selv at alle som hjalp meg, vil dele navnet hennes rundt internett til hennes store hjelp. Så hvem som helst i Sør-Afrika eller over hele verden hvis du trenger et legitimt lån, kan du kontakte fru Patricia Kingsman fordi hun er legit, og jeg vet nå, selv om det er falske mennesker som samles til utlåner. Fru Patricia Kingsman er Gud sendt. Alle som trenger et raskt lån, kontakter henne via Whatsapp eller per post, men jeg kontaktet henne via Whatsapp årsak er raskere. Whatsapp-nummeret er +1 (575) -655-0066 og firmaets e-postadresse er patriciakingsman.loans2016@gmail.com. Takk og hilsen til alle som leser meldingen min.

Mary anne sa...

Trenger du et lån? Send oss ​​en e -post remy.credit111@gmail.com
Send oss ​​en e -post remy.credit111@gmail.com
Hei Hvordan har du det i dag?? Trenger du et presserende lån nå i løpet av de neste 6 – 12 timene nå uten stress eller forsinkelse REMY. CREDIT er her for å løse alle problemene dine i dag. Vi utsteder lån med 2% rente, send oss ​​en e -post nå for dine presserende lån
Send oss ​​en e -post, vi har et lån til deg via e -post nå {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757
Send oss ​​en e -post remy.credit111@gmail.com
Vi har et lån til deg
REMY.INC

Mary anne sa...

Trenger du et lån? Send oss ​​en e -post remy.credit111@gmail.com
Send oss ​​en e -post remy.credit111@gmail.com
Hei Hvordan har du det i dag?? Trenger du et presserende lån nå i løpet av de neste 6 – 12 timene nå uten stress eller forsinkelse REMY. CREDIT er her for å løse alle problemene dine i dag. Vi utsteder lån med 2% rente, send oss ​​en e -post nå for dine presserende lån
Send oss ​​en e -post, vi har et lån til deg via e -post nå {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757
Send oss ​​en e -post remy.credit111@gmail.com
Vi har et lån til deg
REMY.INC








Trenger du et lån? Send oss ​​en e -post remy.credit111@gmail.com
Send oss ​​en e -post remy.credit111@gmail.com
Hei Hvordan har du det i dag?? Trenger du et presserende lån nå i løpet av de neste 6 – 12 timene nå uten stress eller forsinkelse REMY. CREDIT er her for å løse alle problemene dine i dag. Vi utsteder lån med 2% rente, send oss ​​en e -post nå for dine presserende lån
Send oss ​​en e -post, vi har et lån til deg via e -post nå {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757
Send oss ​​en e -post remy.credit111@gmail.com
Vi har et lån til deg
REMY.INC









Trenger du et lån? Send oss ​​en e -post remy.credit111@gmail.com
Send oss ​​en e -post remy.credit111@gmail.com
Hei Hvordan har du det i dag?? Trenger du et presserende lån nå i løpet av de neste 6 – 12 timene nå uten stress eller forsinkelse REMY. CREDIT er her for å løse alle problemene dine i dag. Vi utsteder lån med 2% rente, send oss ​​en e -post nå for dine presserende lån
Send oss ​​en e -post, vi har et lån til deg via e -post nå {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757
Send oss ​​en e -post remy.credit111@gmail.com
Vi har et lån til deg
REMY.INC

karlsson Mehterzail sa...

Mitt navn er richeal robison og jeg er fra Oslo i Norge, jeg har nettopp mottatt lånet mitt fra REMY CREDIT lånefirma akkurat nå, og jeg har hørt om dette selskapet fra mamma, men nå er jeg så glad for at dette selskapet hjalp meg og 100% dette selskapet er virkelig så alle som trenger et lån, dette er det riktige selskapet å søke fra nå jeg søkte om lån for min virksomhet på $ 250.000,00 dollar, og dette selskapet hjalp meg uten forsinkelse. Jeg er så glad jeg vitner om dette selskapet fordi jeg så andre mennesker gjøre det og jeg er glad for å være blant de som deler vitnesbyrd om hvordan dette selskapet hjalp meg så alle hvis du trenger et ekte lån, hjelperen din er her. kontaktinformasjonen deres er e -post; remy.credit111@gmail.com (Whats App) nummer: +46769618757

TANG ADAM sa...

Are you looking to Discount, Monetize, or create an immediate Non Recourse loan against a Leased or Purchased bank instrument such as BG,SBLC and Bank Drafts, We solely deal with real deals, real people and real Leased & Purchased Bank instruments that need real monetization. The Bank SWIFT Network is the Gold Standard that validates that your Leased & Purchased Bank instruments is real and it provides a respected industry platform where guaranteed settlement can be facilitated.

Our contracts also include the monetizer returning the Leased bank instrument to the Issuing bank 15 days prior to the bank instrument expiration.

Standby Letter of Credit Monetization LTV:

*Leased BG/SBLC Monetization - 65% Non Recourse
*Purchased BG/SBLC Monetization - 90% Non Recourse.

Estimated Completion Time:

*2-3 Days After Instrument Delivery on the SWIFT Networks.

We also have trusted and long term business partners/providers who can facilitate issuance & delivery of bank instruments such as BG,SBLC,LC,DLC and Bank Draft at Lease Price 4% + 2% and Purchase price at 32% + 2% where 2% is agent and brokers commission.

For further enquiries, we can be reached at the information below.

Email: inquiry.trustedfinanceplc@gmail.com

Skype : inquiry.trustedfinance@gmail.com

Name: GARVAN MAIREAD

Whatsapp : +17329300338

LOAN OFFER sa...

Søker du midler til å betale ned kreditter og gjeld?
{georgewilliamsloanfirm333@gmail.com} Er her for å stoppe dine økonomiske problemer. Vi tilbyr alle typer lån (privatlån, næringslån osv.) Vi gir ut lån med en rente på 2%. Interesserte søkere bør kontakte oss via e -post: {georgewilliamsloanfirm333@gmail.com}
Vennligst fyll ut søknadsskjemaet nedenfor:
- Fullstendig navn:
- Nødvendig lånebeløp:
- Varighet på lån:
- Formål med lån:
- By land:
- Telefon:
- Hvordan hørte du om oss: [georgewilliamsloanfirm333@gmail.com]

Joseph Parosns sa...

We Facilitate Bank Guarantee (BG) & Standby Letter of Credit (SBLC)
Instrument Direct Mandate Provider of Fresh Cut Bank Instrument for
Lease/Purchase such as BG, SBLC,LC,DLC.

Intermediaries/Consultants/Brokers are welcome to bring their clients
and are 100% protected We are direct to a provider for BG /SBLC Issuance
by HSBC London/Barclays London/Deutsche Bank Frankfurt. or any other AAA
rated Bank in Europe, Middle East or USA.

Our BG/SBLC Financing can help you get your project funded, loan
financing by providing you with yearly renewable leased bank
instruments. We work directly with issuing bank lease providers, For
further details contact us with the below information. (WE MOVE FIRST)
.
Name: Global Capital Asset
E-mail: globalcapitalasset73@gmail.com

Nora Owen sa...

Are you having a very low FICO score, and are desperate for a perfect and urgent fix? I confidently recommend CYBER CREDIT GURU. They cleared all negatives, late payments and collections from my credit report and boosted my FICO score from 505 to 800 excellent score, across all three bureaus within four days. CYBER CREDIT GURU does a very neat and perfect job without leaving any form of trace behind. You can give them a trial today and I bet you will never regret it. Contact: CYBERCREDITGURU (AT) GMAIL DOT COM or phone/text: +1 (650) 239 7249

Bank Instrument sa...

My name is Mohammed Ahsan I'm a financial Consultant of a reputable firm Operating out of the United Kingdom
we provide Discrete Financial, Services for High Net Worth CEO's/Executives of Corporation & Senior Government Officials globally.
What we do is Legal & within the ambit of the law but following the Leakage of the Infamous United Kingdom
Papers & subsequent threat by the International Consortium of Investigative Journalists (ICIJ)
International Criminal Court (ICC)
Below is what my Sender can offer.
1, MT103 gpi automatic
2, MT103 wire transfer
3, MT103 TT
4, MT103/202 manual download
5, SBLC lease and Purchase

All bank instrument will be done via bank officer to bank officer, Receiver has to provide bank officer details
on DOA all brokers are welcome and guarantee of there payment after successful deal
kindly send me a message via email and WhatsApp.


Email: mohammedahsan877@gmail.com

WhatsApp- +19893413179

Saara Kemi sa...

Julelånstilbud er her igjen og gitt til 3% rente veldig rimelig også tilbyr vi personlig, bil, gjeldskonsolidering, husrenovering og bedriftslån. Jeg kan hjelpe deg med 100% garantert lån. Mer med finansiering av alle slags prosjekter. hvis du er interessert, vennligst send en e-post til: saara.kemi@gmail.com

Recardo Alex sa...

Officielt Illuminati Brotherhood-budskab til verden, det være sig forretningsmand, kvinde, kunstner, politiker, præst, studerende, musiker, at være rig, berømt, magtfuld og uanset hvilken situation du befinder dig i livet, tilmeld dig Illuminati broderskabskulten og bliv rig med det samme medlem og enorme mængder penge og et gratis hjem i et hvilket som helst land efter eget valg, du ønsker at bo i verden, Tjen $10 millioner for at starte en virksomhed.

FORDELE FOR NYE MEDLEMMER, SOM TILMELDER ILLUMINATI.

1. 100.000.000 $ pengepræmie

2. Ny stilfuld drømmebil til en værdi af $500.000,00

3. Et drømmehus du køber i et land efter dit valg

4. VIP-behandling i alle lufthavne i verden


Hvis du er interesseret, så ring til repræsentanten nu eller kontakt ham på WhatsApp. +1 (757) 354-3107
+ Du skal være mindst 25 år for at kontakte vores partnere. Hvis du er studerende, E-mail: litisociatyorder2013@gmail.com

Christine Hibbert Cunningham sa...

Trenger du økonomisk hjelp? Personlige lån; Business lån; boliglån; Bedriftslån? Landbruksfinansiering og prosjektfinansiering? Vi gir lån til 2% rente! Kontakt: challotloan@gmail.com

ben sa...


Trenger du et lån? Er du i en finanskrise eller trenger du penger for å starte din egen bedrift? Trenger du et lån for å betale ned gjeld, betale regninger eller starte en god bedrift? Har du lav kredittverdighet og synes du det er vanskelig å låne fra lokale banker og andre finansinstitusjoner? Her har du sjansen til å få lån fra vår organisasjon. Vi tilbyr lån til enkeltpersoner for følgende formål og mer. Personlige lån, virksomhetsutvidelse, tjenester og bedriftsetablering, forretningstjenester, utdanning, gjeldskonsolideringslån, store penger. Vi tilbyr lån med lav rente på 2 %. Kontakt oss i dag på e-post: (benleon340@gmail.com)

Anonym sa...

Vitnesbyrd om et seriøst lån som ble kjøpt, tusen takk, herr alessandro antonio for lånet på 80 000 euro du ga meg. Jeg vil snakke om dine tjenester med folk rundt meg som har behov for lån eller finansiering. Jeg er fornøyd med lånet du ga meg. Ikke nøl, hvis du trenger et lån og en ekte lovlig långiver, kontakt dem nå og få lånet ditt gjennom:

E-post: alessandroantonio044@gmail.com

Takk skal du ha

Max Bent sa...

Trenger du et hastelån for å fjerne gjelden din eller trenger du et egenkapitallån for å forbedre virksomheten din? Har du blitt avvist av banker og andre finansbyråer? Trenger du et lån konsolidering eller boliglån? Ikke søk mer siden vi er her for å gjøre alle dine økonomiske problemer til fortiden. Kontakt oss på e-post:

oceanfmortgages@gmail.com
oceanfmortgages@gmail.com

Dette er Ocean Finance Mortgages. Vi tilbyr lån til interesserte med en rimelig rente på 2 %. Rekkevidden varierer fra 5 000,00 Euro til maksimalt 100 000 000,00 Euro.

LOAN OFFER sa...

Hei herr/fru
Vi tilbyr lån fra: 10 000 til 9 500 000 € med en rente på 2%.
Du vet at det er forbudt å låne penger.
Du må få et lån, ta hensyn til områdene der vi kan.
Å hjelpe deg:
* Økonomisk
* Bedriftslån
* Boliglån
* Investeringslån
* Billån
* Gjeldskonsolidering
* Kredittgrense
* Andre boliglån
* Tilbakekjøp av kreditt
* Personlige lån
*Studielån
Du leter etter et prosjekt og trenger finansiering, du trenger penger til å betale regningene dine, penger til å investere i næringslivet.
kontakt oss på e-post [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

INVESTMENT sa...

Jeg anbefaler en verifisert og pålitelig forhandler for
de som bruker de ekstra pengene i uken dette nye året
du ønsker å tjene kryptovaluta. Med en investering fra BITCOIN eller USDT
for $200 kan du bruke Bitcoin eller USDT for $2500
Tjen i lommeboken på 24 timer

Uttak behandles umiddelbart ved forfall

100% ekte og lovlig

Kontakt Crypto Mentor for å komme i gang

Hva skjer; +351920285542
Kontakt e-post: williamslogan.436@gmail.com

BENSONN sa...

Hei alle sammen, Mitt navn er Bensonn, jeg er fra Tyskland, stuttgart City, jeg er her for å vitne om hvordan jeg fikk et lån fra GEORGE WILLIAMS LÅNEFIRMA etter at jeg søkte to ganger med ulike kreditorer som hevder å være en låner her, dette forum, jeg trodde lånet deres var ekte og brukt, men de ga meg aldri et lån før en venn av meg introduserte meg for kredittselskapet GEORGE WILLIAMS, som lovet å hjelpe meg med et lån etter ønske og virkelig gjorde, som lovet uten noen form for forsinkelse, jeg var i tvil, men jeg utnyttet aldri troen. Jeg trodde aldri det fortsatt var pålitelige låntakere før jeg møtte GEORGE WILLIAMS, som
hjalp meg virkelig med kreditt og forandret livet mitt til det bedre. Jeg vet at det fortsatt er mange gode långivere der ute, men jeg vil råde deg til å prøve kredittselskapet GEORGE WILLIAMS, for dets omsorg og forståelse. du vet ikke om du trenger et nødlån eller ønsker finansiering for prosjektene dine, så ikke nøl med å kontakte Mr. GEORGE WILLIAMS, låneselskap, e-postadressen hans er ?( georgewilliamsloanfirm333@gmail.com )

KENEDY sa...

HASTE LÅNETILBUD
Skap din virksomhet og din formue med oss tjenester
lånebevilgning fra $ 5.000 til $ 1.750.000. Vi tilbyr dette
lån for å tillate alle som er i en økonomisk situasjon
vanskelig og de som ønsker å opprette sin egen virksomhet for å ha et lykkelig liv.
Lån mellom enkeltpersoner eksisterer, så ikke kast bort tiden din.
send oss en e-post via: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com for å komme i gang..

WILLIAMS sa...

Hei alle sammen, jeg vil gjerne si en stor takk til Wang Lee, som
lånte meg et lån til medisinsk behandling av mitt syke barn. Jeg er så glad for å møte Wang Lee,, kontakt ham på e-post hvis du trenger et presserende lån for forretningslån eller personlig lån,(wangleetitleloanservice355@gmail.com)

WILLIAMS sa...

Jeg anbefaler en verifisert og pålitelig trader for de som ønsker å tjene ekstra penger ukentlig, dette nye året, på Crypto,, med en investering på $200 verdt av BITCOIN kan du tjene $2500 verdt av Bitcoin i lommeboken din etter 24 timer

Uttak behandles ved forfall

100% ekte og legit

Du kan også investere med TBC og ETH

For å sette opp en investeringskontakt på

Telegramlink; https://t.me/Williamslogan102

Whatsapp ;+351920285542

Kontakt e-post: williamslogan.436@gmail.com

LOAN OFFER sa...

Hej sir/fru
Vi tilbyder lån fra: 10.000 til 9.500.000 € med en rente på 2%.
Du ved, at det er forbudt at låne penge.
Du skal få et lån, være opmærksom på de områder, hvor vi kan.
At hjælpe dig:
* Økonomisk
* Firmalån
* Pantelån
* Investeringslån
* Billån
* Gældskonsolidering
* Kreditgrænse
* Andet pant
* Tilbagekøb af kredit
* Personlige lån
*SU lån
Du leder efter et projekt, og du har brug for finansiering, du har brug for penge til at betale dine regninger, penge til at investere i erhvervslivet.
kontakt os via e-mail [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

LOAN OFFER sa...

Hei herr/fru
Vi tilbyr lån fra: 10 000 til 9 500 000 € med en rente på 2%.
Du vet at det er forbudt å låne penger.
Du må få et lån, ta hensyn til områdene der vi kan.
Å hjelpe deg:
* Økonomisk
* Bedriftslån
* Boliglån
* Investeringslån
* Billån
* Gjeldskonsolidering
* Kredittgrense
* Andre boliglån
* Tilbakekjøp av kreditt
* Personlige lån
*Studielån
Du ser etter et prosjekt og trenger finansiering, du trenger penger til å betale regningene dine, penger til å investere i virksomheten.
kontakt oss på e-post [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

CARLOS sa...

Overvejer du et lån? Har du akut brug for et lån for at starte din egen virksomhed? Har du gæld? Dette er din chance for at få dit ønske til at gå i opfyldelse, vi yder personlige lån, kommercielle og erhvervslån og alle former for lån med 2% rente, for mere information kontakt os på e-mail ( georgewilliamsloanfirm333@gmail.com )

CARLOS sa...

Tenker du på et lån? Har du akutt behov for et lån for å starte din egen bedrift? Har du gjeld? Dette er din sjanse til å oppfylle ønsket ditt, vi gir personlige lån, kommersielle og forretningslån og alle typer lån med 2% rente, for mer informasjon kontakt oss på e-post ( georgewilliamsloanfirm333@gmail.com )

CARLOS sa...

Tenker du på lån? Har du akutt behov for et lån for å starte din egen bedrift? Har du gjeld? Dette er din sjanse til å oppfylle ønsket ditt, vi gir personlige lån, kommersielle og forretningslån og alle typer lån med 2% rente, for mer informasjon kontakt oss på e-post ( georgewilliamsloanfirm333@gmail.com )

Robert Loan Offer sa...

Har du brug for et akut lån for at starte virksomhed, eller du har brug for et lån til refinansiering, Har du brug for et lån til at betale gæld? Har du brug for et lån for at købe en bil eller et hus? Hvis ja, bekymre dig ikke mere, Vi tilbyder alle former for lån til en overkommelig rente uden kredittjek!!! kontakt os i dag via e-mail: rogerskenservices@gmail.com også WhatsApp-nummer: +2347081888794

Robert Loan Offer sa...

Leder du efter et lån af penge til realisering af dit projekt. Du er blevet afvist af dine banker. Har du brug for et lån til at afvikle din gæld, betale dine regninger eller oprette et projekt? Dit økonomiske drama er forbi, jeg er hr. Robert aktionær og finansiel operatør. Min udlånskapacitet er fra 2000 til 1 mio. med en fornuftig rente på 2%, meget simple forhold og ingen problemer. Jeg laver også investeringer af alle slags. I partnerskab med banker i hele Den Europæiske Union leveres vores kredittilbud af banken for at sikre transaktionen til enhver. Hvis du er interesseret, kontakt E-mail: investorloanoffer@gmail.com Eller via WhatsApp: +2347081888794

LOAN OFFER sa...

Hei herr/fru
Vi tilbyr lån fra: 10 000 til 9 500 000 € med en rente på 2%.
Du vet at det er forbudt å låne penger.
Du må få et lån, ta hensyn til områdene der vi kan.
Å hjelpe deg:
* Økonomisk
* Bedriftslån
* Boliglån
* Investeringslån
* Billån
* Gjeldskonsolidering
* Kredittgrense
* Andre boliglån
* Tilbakekjøp av kreditt
* Personlige lån
*Studielån
Du ser etter et prosjekt og trenger finansiering, du trenger penger til å betale regningene dine, penger til å investere i virksomheten.
kontakt oss på e-post [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]


Send oss en e-post via: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com

Send oss en e-post via: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com

LOAN OFFER sa...

Hei, Er du en mann eller en kvinne du har lett etter et pålitelig og rimelig lån? For å utvide virksomheten din eller starte din egen virksomhet eller betale ned gjelden eller husleien i så fall, så er vi svaret ditt. Vi tilbyr lån fra 5 000,00 til maksimalt 500 000 000,00 euro dollar pund med hvilken som helst varighet du har råd til og hvilken som helst type av lånet forespurt av kunden må være som: * Personlig lån * Forretningslån * Privatlån og mer..... 2% rente og umiddelbart etter å ha fylt ut lånesøknadsskjemaet kan du umiddelbart returnere til oss i dag. Følgende data :

Send oss en e-post via: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com


Send oss en e-post via: georgewilliamsloanfirm333@gmail.com

SAM sa...

Hallo
Vi gir alle slags lån som studielån, gjeldslån, bedrift
lån, personlig lån og andre. Leter du etter et raskt og enkelt lån eller en svindel i fortiden? I så fall er du på rett sted hvor du kan søke om lånet uten ytterligere forsinkelser. Merk: Alle lånesøkere bør... Kontakt oss via e-post for mer informasjon


=KONTAKT OSS NÅ: lendingtree424@gmail.com

=KONTAKT OSS NÅ: lendingtree424@gmail.com

Jurgen Stefan Financial Service sa...

Jeg har brug for et akut lån kontakt os via Whatsapp https://wa.me/+919654763221


Har du brug for et akut lån til at betale din gæld af eller et egenkapitallån for at forbedre din forretning? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle bureauer? Har du brug for en lånekonsolidering eller et realkreditlån? Led ikke længere, for vi er her for at lægge alle dine økonomiske problemer bag os. Kontakt os via e-mail: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com Whatsapp:+919654763221 Disse er Jurgen Stefan Financial Service. Vi tilbyder lån til interesserede til en rimelig rente på 3%. Rækkevidden er fra €5.000,00. til €350.000.000,00.

666 AGENT sa...

MEDDELELSE TIL VERDEN
BEMÆRK: ILLUMINATI KOMMUNIKERE IKKE GENNEM WHATSAPP,
DER ER INGEN MENNESKER OFRE, OG ILLUMINATI BEDER OGSÅ IKKE OM REGISTRERINGSGEBYRET
666illuminatiagent666@gmail.com

Er du en forretningsmand eller -kvinde, politiker, musiker, vil du være rig, berømt, magtfuld i livet, slutte dig til Illuminati Brotherhood
Du skal være en æresmand og kendt for at blive respekteret i samfundet. Og dit liv vil blive forvandlet til det bedste i livet. Som nyt medlem vil du blive belønnet med en enorm mængde penge for at starte en ny livsstil og storhedens lys vil være skjoldet over dig alle dit livs dage.

Du skal være mindst 20 år og derover, før du kan kontakte tempelagenten for at guide dig ind i templet 666illuminatiagent666@gmail.com

LOAN OFFER sa...

Hei herr/fru
Vi tilbyr lån fra: 10 000 til 100 100 100 000 € euro med en rente på 2 %.
Du vet at det er forbudt å låne penger.
Du må få et lån, ta hensyn til områdene der vi kan.
Å hjelpe deg:
* Økonomisk
* Bedriftslån
* Boliglån
* Investeringslån
* Billån
* Gjeldskonsolidering
* Kredittgrense
* Andre boliglån
* Tilbakekjøp av kreditt
* Personlige lån
*Studielån
Du leter etter et prosjekt og trenger finansiering, du trenger penger til å betale regningene dine, penger til å investere i virksomheten.
kontakt oss via NAME= MR. GEORGE WILLIAMSLOAN FIRM
E-POST: [ georgewilliamsloanfirm333@gmail.com ]

Anonym sa...

Vi tilbyr lån og finansielle tjenester av alle slag. Våre lån veldig fra bedrifter til personlige lån eller lang eller kort løpetid med gunstige renter (2%). Vår låneprosess er veldig rask og pålitelig med garantier. For mer informasjon om våre tjenester, besøk oss på vår e-post; { pedrosalvador346@gmail.com} vennligst gi oss beskjed om hvor mye lån du trenger og ønsker varigheten på lånet. Vi håper å høre fra deg. Du kan sende en melding til e-postadressen
under. { pedrosalvador346@gmail.com}

Anonym sa...

Vi tilbyr lån og finansielle tjenester av alle slag. Våre lån veldig fra bedrifter til personlige lån eller lange eller korte løpetider med gunstige renter (2%). Vår låneprosess er veldig rask og pålitelig med garantier. For mer informasjon om våre tjenester, besøk oss på vår e-post; { pedrosalvador346@gmail.com} vennligst gi oss beskjed om hvor mye lån du trenger og ønsker varigheten på lånet. Vi håper å høre fra deg. Du kan sende en melding til e-postadressen
under. { pedrosalvador346@gmail.com}

Anonym sa...

Trenger du et nødlån for å betale ned gjelden eller et egenkapitallån for å forbedre virksomheten din? Har du blitt avvist av banker og andre finansbyråer? Trenger du en lånekonsolidering eller et boliglån? Se ikke lenger, for vi er her for å legge alle dine økonomiske problemer bak oss. Kontakt oss på e-post: {larrybright424@gmail.com Vi tilbyr lån til interesserte parter til en rimelig rente på 2 %. Rekkevidden er fra 5 000,00 euro til 100 000 000,00 euro.

Anonym sa...

God dag damer og herrer, vi tilbyder lån til enkeltpersoner og virksomheder til 2% rente. Fra 3000 euro til 10.500.000,00 euro. Kontakt os: bramlevilenders@gmail.com

DINO MARCO LOAN LENDERS PLC sa...

Opmærksomhed:
Mit navn er Dino Marco CEO Marco Långivere PLC .. Vi tilbyder lån til seriøse enkeltpersoner og virksomheder, der spænder fra 3000 Euro til 5.000.000,00 euro til 2% rente. Tilbagebetaling fra 6 måneder til 30 år. Har du brug for et lån? Hvis ja, kontakt os: (dinomarcolenders220@gmail.com)
Tak og Gud velsigne.

CREDIT UNION INTERNATIONAL PLC sa...

God dag damer og herrer, mit navn er Marina Van Koeman fra Belgien. Jeg vil bruge denne fantastiske mulighed for at vidne om en pålidelig långiver Peter Snyder, der giver mig 35000 euro til at starte min virksomhed i sidste uge. Kontakt dem for et pålideligt lån i dag via deres firma -e -mail: (creditunion014@gmail.com) og fortæl dem Marina Van Koeman henviste dig til dem, og du vil være glad for, at du gjorde det.

James sa...

DETTE ER EN OFFICIEL MEDDELELSE OM LYS TIL VERDEN
BEMÆRK: MENNESKELIGE FORKLARINGER ER IKKE INKLUDERET
Du kan kontakte tempelrepræsentanten via WhatsApp: +1 (510) 971-2387

Er du forretningsmand, politiker, musiker, studerende? Du vil være rig, berømt, magtfuld i livet, slutte dig til Illuminati broderskabskultur i dag og blive rig med det samme. 1 million dollars om ugen og et gratis hus. Uanset hvor i denne verden du vælger at bo, og du modtager endda $50.000.000 om måneden i løn...

Fordele for nye medlemmer, der er Illuminati-medlemmer.
Et hus i et hvilket som helst land efter eget valg.
2. En ny drømmebil til $1.500.000 USD.
En mulighed for at møde de bedste rige mennesker i verden.

Du skal være mindst 25 år gammel for at kontakte vores partnere Gmail: illuminatiworsociety@gmail.com Whatsapp:+ 1 (510) 971-2387
du kan også skrive til dette nummer på WhatsApp:+2348163541418

Anonym sa...

HEJ, jeg er her for at dele mit vidnesbyrd om, hvordan jeg endelig sluttede mig til Illuminati-broderskabet med hjælp fra LORD GIBSON. Jeg er nu RIG, KENDT OG MÆKtig, jeg prøvede mit bedste for at blive medlem af broderskabet, men jeg blev snydt adskillige gange før jeg fandt et vidnesbyrd om LORD GIBSON på internettet, så jeg kontaktede ham via whatsapp +15596663909, jeg var så bange for, at han ville bede mig om en masse penge, før jeg kunne være med i lyset, men til min største overraskelse spurgte han kun mig til at købe de ting, jeg lavede, og i dag er jeg meget glad for at kunne fortælle verden, at jeg er rig og har været i stand til at bygge mange forretninger med alt dette. Jeg fik øjeblikkeligt en sum på 1 million dollars på min konto, og jeg er også kendt for alle. over hele verden med virksomheden. At Illuminati-broderskabet gav mig, og jeg også har magten til at gøre, hvad jeg vil ... Jeg ved, at mange mennesker kan være i min vognbane også søger hjælp her er du officielt fri til at kontakte LORD GIBSON WhatsApp eller ringe +15596663909.. eller kontakt ham via telegram +14083894666
husk, at de er det sande broderskabs-illuminati.
for mere information kontakt den store initiativtager lord gibson, den eneste sande illuminati-initiator i hele verden.
PAS PÅ FIDEL.

lord ashmond illuminanti temple sa...

VIL DU VÆRE RIG OG KENDT, er du i USA, eller hvor som helst i verden, er du en forretningsmand eller kvinde, politiker, musiker eller studerende, og du ønskede at være rig, berømt og magtfuld i livet. WhatsApp +15596663909 øjeblikkelig påbegyndelse, registrering er nu åben online nu, Er du en forretningsmand eller kunstner, politikere eller præst, og du ønsker at blive stor, kraftfuld rig og berømt i verden, slutt dig til os for at blive et af vores officielle medlemmer i dag .du vil få en ideel chance for at besøge illuminati og hans repræsentant efter registreringer er gennemført af dig, ingen opofrelse eller menneskeliv påkrævet, Illuminati broderskab bringer rigdom og berømthed med i livet, du har fuld adgang til at udrydde fattigdom væk fra dit liv nu. det er kun et medlem, der er blevet indviet i Illuminati Broderskabet, der har autoritet til at bringe ethvert medlem til kirken. Slut dig til os i dag fra hvor som helst i verden og realisere dine drømme. når du bliver medlem vil du være rig og berømt resten af ​​dit liv, kontakt +14083894666 på telegram eller whatsapp lord gibson the illuminati grand initator på whatsap+15596663909 Email:illuminantisociety35@gmail.com

NYE MEDLEMMER ER ALTID VELKOMNE!!!!! FORDEL TIL NYE MEDLEMMER, SOM BLIVER MED I ILLUMINATI SOCIETY en kontant belønning på USD 1.000.000,00 usd en ny elegant drømmebil til en værdi af USD 100.000 USD et drømmehus købt i det land efter eget valg en måneds ferie (fuldt betalt) til din drømmeturist bestemmelsessted. et års golfmedlemspakke en v.i.p behandling i alle lufthavne i verden en total livsstilsændring adgang til bohemian grove månedlig konto hver måned som medlem en måned booket aftale med top 5 verdensledere og top 5 berømtheder i verden.
ILLUMINATI TEMPLE WASHONTON DC, USA
TELEFONNUMMER; +15596663909

Anonym sa...

KONTAKT LORD GIBSON HAN ER EN PÆN MAND OG DEN STORE INITIATØR AF ILLUMINATI WORLD WIDE..Ring (+14083894666)) eller tilføj ham på WhatsApp (+15596663909)/
Jeg tænkte, at illuminati ikke er ægte, men i dag med hr. gibson, tror jeg nu, at illuminati er ægte, når du støder på en forkert person, vil du tro, at livet ikke er ægte, men når du er sammen med den rigtige, vil du opleve godheden af dit liv, til Iord Gibson, som har fået mig til at opdage mit formål med livet. Velkommen til Illuminati 666's store broderskab:. WhatsApp lord Gibson, fra Illuminatis internationale hovedkvarter, washington dc, USA om, hvordan man slutter sig til Illuminati-broderskabet for at blive rig og berømt. Du kan være politiker, forretningsmand/-kvinde, musikalsk kunstner, studerende, fodboldspiller eller hvad du end beskæftiger dig med, du vil gerne være rig, magtfuld og berømt i livet. Illuminati kan give alle dine hjerteønsker, slutte sig til Illuminati for at blive rig og berømt i livet, Illuminati vil få dig til at opnå hele din drøm om at blive rig og beskyttet alle dage i dit liv…… FORDELE GIVET TIL ET NYT MEDLEM, SOM TILSLUTTER ILLUMINATI a kontant belønning på USD 2,5 millioner USD en ny slank drømmebil til en værdi af USD 70.000,00 USD et drømmehus bygget i ethvert land efter eget valg en måneds ferie (fuldt betalt) til din drømmeturistdestination. Et års golfmedlemspakke en V I P behandling i alle lufthavne i verden en total livsstilsændring adgang til Bohemian Grove månedlig betaling på $10.000USD til din bankkonto hver måned som medlem, en måneds booket aftale med top 5 verdensledere og top 5 berømtheder i verden» TILMELD DINE FINANSIELLE VANSKELIGHEDER ILLUMINATI ER BRUGT TIL EN ENDE. VI STØTTER DIG BÅDE ØKONOMISK OG ÅNDELIGT FOR AT SIKRE DIG AT LEVE ET KOMFORTABELT LIV. HVIS DU ER INTERESSERET KONTAKT Hr. Lord Gibson på Whatsapp. (+15596663909) Eller ring (+2348118765646) telegram via +14083894666 e-mail ham for øjeblikkeligt svar... Min hilsen til lord gibson, den store initiativtager til Illuminati.
HIL LYSET

Luis sa...

Dette er mit vidnesbyrd om, hvordan jeg endelig sluttede mig til den nye verdensorden, Illuminati, efter at jeg har forsøgt at deltage i over 2 år nu, men svindlere tog penge fra mig flere gange. Jeg har søgt efter at blive medlem af Illuminati så længe, ​​men svindlere bliver ved med at tage mine penge, indtil tidligt i år, da jeg mødes med Lord Felix Morgan online, kontaktede jeg ham, og jeg forklarede ham alt, og han anbefalede den brugte registrering, og jeg betalte for stort medlem for at få mig i gang, og jeg blev indviet i verdensordenen online, og jeg modtager summen af ​​1.000.000 USD ind på min bankkonto øjeblikkeligt efter mit online initieringsritual, og jeg vil også tjene 33.000 USD om måneden, jeg er meget lykkelig! Og lover at sprede Lord Morgans gode arbejde. Hvis du er interesseret i at tilslutte dig den nye verdensorden Illuminati i dag, så kontakt Lord Morgan i dag i stedet for at acceptere svindlere for at tage dine penge for at hjælpe dig med at blive medlem, Kontakt Lord Morgan Email: Illuminatiofficial565@gmail.com eller WhatsApp +2348056051569

Anonym sa...

Vi tilbyr lån og finansielle tjenester av alle slag. Våre lån veldig fra bedrifter til personlige lån eller lange eller korte løpetider med gunstige renter (2%). Vår låneprosess er veldig rask og pålitelig med garantier. For mer informasjon om våre tjenester, besøk oss på vår e-post; { pedrosalvador346@gmail.com } vennligst gi oss beskjed om hvor mye lån du trenger og ønsker varigheten på lånet. Vi håper å høre fra deg. Du kan sende en melding til e-postadressen

MARCUS sa...

LÅNEMULIGHET
Er du en gründer, industrimann, handelsmann eller en annen person
med økonomiske problemer. Du vil utvide virksomheten din, du vil starte en virksomhet, du har gjeld å betale tilbake, så er JAMES KELVIN LÅNEFIRMA svaret på spørsmålene dine. Nå har du den eneste personen som kan hjelpe deg. Det er denne mannen Mr. JAMES KELVIN., vennligst kontakt ham via e-postadressen hans: jameskelvine28@gmail.com og du vil bli helt fornøyd

lord ashmond illuminanti temple sa...

I lurd asmond Adolph bring you good news.
Do you wish to join the illuminati brotherhood today and become a millionaire,an instant sum
of 1,000,000 USD$ with a free home🏡 anywhere you choose to live in the world and also get power, influence, wealth, good position fame included a $20,000 monthly salary of being part of the brotherhood illuminati?.
If yes, contact the only true Washington DC Grand initiator lord Gibson on whatsapp +15596663909
Email: gibson_ray7@gmail.com now for more info and initiation guidelines.
✡️...HAIL THE LIGHT OF WEALTH ....*✡️

Anonym sa...

Hei er du interessert i å få et hurtiglån helt ned til 2 % rente. For mer info kontakt lånefirmaet vårt via e-post på millerfreddy21@gmail.com

worshipful master Kori Hines sa...

TILMELD DIG I ILLUMINATI BROTHERHOOD SOCIETY OG BLIV MILLIONÆR !!!

Er du virksomhedsejer/partner, politiker, præst, har du brug for magt, et fritstående individ, en musiker, en studerende på 18 år og alle atleter, der har desperat brug for penge? Har du svært ved at indfri dine økonomiske forpligtelser for at opretholde et sundere eller velafbalanceret liv? Ønsker du at opnå dine drømme som en succesrig person med rigdom, magt og berømmelse i det, dit hjerte begærer? Som nye medlemmer vil du modtage store fordele fra foreningen. Hvert medlem modtager et øjeblikkeligt beløb på $1.000.000 dollars, en bil efter eget valg og et gratis hjem hvor som helst du vælger at bo nationalt eller internationalt, hvilket inkluderer en månedlig indkomst på $3.000. Som medlem af dette store samfund er uanset hvad du vælger at opnå i livet ubegrænset med The Illuminati Brotherhood Society. Der er ingen bånd til menneskeblod. Intet pengegebyr for at deltage, men kun omkostningerne for alle varer, der er nødvendige for dine vellykkede indvielsesritualer. Hvis du er klar til behandling, bedes du kontakte den store initiativtager lord Gibson Washington DC USA i dag den
ons
eller WhatsApp;+15596663909 eller endnu bedre skriv den tilbedende initiativtager lord Gibson på Telegram: @lord_Gibson666
for mere information via
hils lyset
Team hilsen!
Zone 4 Borgeropsøgende.

Williams James sa...

Hei venner, jeg er så veldig glad i dag, jeg har mottatt lånet mitt fra Micheal Loan Ltd inn på kontoen min for å betale regningene mine og ta godt vare på familien min, hvis du også trenger et lån, ikke gå glipp av denne muligheten til å sende en e-post til ham og få din også, kontakt dem nå på (infomichealfinanceltd@gmail.com) eller whatsapp +1(469)972-4809. Lykke til

Gerald rose sa...

Hei venner er så veldig glad i dag, jeg har fått lånet mitt fra Micheal loan Ltd inn på kontoen min for å betale regningene mine og ta godt vare på familien min, hvis du også trenger et lån, ikke gå glipp av denne muligheten til å sende ham en e-post og få ditt også, kontakt dem nå på (infomichealfinanceltd@gmail.com) eller whatsapp +1(469)972-4809.Goodluck

Susan Benson sa...

Hei mine damer og herrer, Trenger du økonomisk hjelp? Jeg er Susan Benson. Jeg er en utlåner og også en finansiell konsulent.

Trenger du et bedriftslån, privatlån, boliglån eller et lån for å fullføre prosjektet? Hvis svaret ditt er ja, vil jeg anbefale deg å kontakte firmaet mitt. Vi tilbyr alle typer lånetjenester, inkludert langsiktige og kortsiktige lån, sikrede og usikrede lån og mange flere. For mer info, skriv til oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller send meg en melding direkte på WhatsApp via: +447360502110 og motta et svar på et øyeblikk.

Et lån fra et realistisk og kompetent selskap er det du trenger for å nå målet ditt. Vi er et omfattende finanstjenesteselskap og vi er forpliktet til å hjelpe deg med å oppfylle alle dine ambisjoner. Vi er spesialister på å tilby strukturerte økonomiløsninger til enkeltpersoner og bedrifter på den mest effektive og raskeste måten.

* Du kan søke om lån når som helst og hvor som helst.
* Fleksibelt beløp - Du bestemmer selv hvor mye du vil låne.
* Rask direkte finansiering - Motta lånet ditt innen 24 timer etter godkjenning.
* Fleksibel rente på 3 %.
* Høye godkjenningsrater
* Fleksibel tilbakebetaling - Du skal velge tilbakebetalingsdato, enten ukentlig, månedlig eller årlig for en varighet på 1-30 år.
* Enkel online søknad.
* Personlig veiledning og ekspertise.
* Ingen skjulte kostnader

Ikke gå glipp av en mulighet på grunn av mangel på økonomi. Ta kontakt med firmaet mitt nå, vi kan hjelpe deg med et lån fordi vi har hjulpet en rekke enkeltpersoner og organisasjoner som har hatt økonomiske vanskeligheter over hele verden

For mer informasjon om lånetilbudet vårt, send oss gjerne din låneforespørsel via
E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
WhatsApp: +447360502110

Formidlere/konsulenter/meglere er velkomne til å ta med sine kunder og er 100% beskyttet. I full tillit vil vi samarbeide til fordel for alle involverte parter.

Joshua benjamin sa...

Har du lett etter finansieringsmuligheter for ditt nye boligkjøp, bygging, eiendomslån, refinansiering, gjeldskonsolidering, personlige eller forretningsmessige formål? Velkommen til fremtiden! Finansiering gjort enkelt hos oss. Kontakt oss da vi tilbyr vår finansielle tjeneste til en lav og rimelig rente på 3 % for lang og kort låneperiode, med 100 % garantilån. Interessert søker bør kontakte oss for videre låneoppkjøpsprosedyrer via: joshuabenloancompany@aol.com

Finance city loans sa...

I en finanskrise og trenger du et hastelån? Et lån for sannsynligvis å utvide eller starte din egen bedrift? Hvis du trenger et lån til utdanning eller for å betale opp gjelden din, med en rente helt ned til 3 % som passer enhver kunde, vil du nyte våre sømløse tjenester. Kontakt oss via WhatsApp på +1 646 974 1544 eller (Quickloansoffer@usa.com)

Claudia Klein sa...

Hei og velkommen til Spotcap Global Financial Services, mitt navn er Claudia Klein, jeg er en utlåner og også en finansiell konsulent. Jeg tilbyr alle typer lånetjenester

Har du sårt behov for økonomisk forsterkning? Trenger du lån til ulike formål? hvis svaret ditt er ja, vil jeg råde deg til å kontakte firmaet mitt via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en tekstmelding på WhatsApp via: +31642117819 | og ha et lån på kontoen din innen 24 timer fordi vi tilbyr utmerkede lånetjenester over hele verden.

Vi tilbyr alle typer lånetjenester (Personlig lån, Bedriftslån og mange flere), vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån og du kan også låne opptil 15 millioner euro og vi gir ut lån til en lav rente på 3 % per år. Mitt firma vil hjelpe deg å nå en rekke mål med et bredt utvalg av låneprodukter.

Jeg erkjenner det faktum at det å få et lovlig lån alltid har vært et stort problem For enkeltpersoner som har økonomiske problemer og trenger løsning på det, synes mange mennesker det er så vanskelig å få egenkapitallån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner pga. høy rente, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld i forhold til inntekt, lav kredittscore eller andre årsaker

Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Vår tjeneste er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det

Vi tilbyr 24 timers lånetjenester i verdensklasse. For spørsmål/spørsmål? - Send en e-post til | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en tekstmelding på WhatsApp via: +31642117819 | & Få svar umiddelbart

Din familie, venner og kolleger trenger ikke å vite at du har lite penger, bare skriv til oss og du vil motta et lån.

Din økonomiske frihet er i dine hender!!

Loan sa...

Kjære lånesøkere

Har du økonomiske vanskeligheter? Vil du starte din egen bedrift? Dette låneselskapet ble etablert som en menneskerettighetsorganisasjon over hele verden med det eneste formål å hjelpe de fattige og økonomisk nødlidende. Hvis du ønsker å søke om lån, vennligst kontakt dem ved å bruke detaljene nedenfor: e-post: elenanino0007@gmail.com

Navn:
Nødvendig lånebeløp:
Lånets varighet:
Mobilnummer:

Takk og Gud velsigne
Ingrid

Urgent Loan sa...

Vil du ta opp et lån og ikke vet hvor du kan få et ekte lån?
Ønsker du å starte en bedrift, men har ikke kapital?
Trenger du å søke om lån av en eller annen grunn?
Trenger du et julelån?

Håpet har endelig kommet fordi Elena Nino gir raske og pålitelige lån, deres tjeneste er 100% ekte og garanterer at du får lånet når du søker. Send en e-post og godkjenn i dag på elenanino0007@gmail.com

Takk og Gud velsigne deg
TILLIT
Elena

‹ Eldst ‹Eldre   401 – 490 av 490   Nyere› Nyest»