lørdag 12. april 2008

Nå vet jeg hvor jeg kommer fra




Det er ingen grunn til å spekulere over opphav og såkalte røtter. Min biologiske far er helt åpenbart MacGyver.
Jeg reparerte nettopp DVD-spilleren med pinsett og gaffatape.
Slå den!

Nynner: "Dadadadadadada DAAA dadada, dadadadada dada DAAA..."

12 kommentarer:

rikke sa...

Jeg bøyer meg i støvet, og setter straks i gang med å prøve å toppe denne ved å bygge en tanks av syltestrikk, tyggispapir og navlelo. (Hihihi, slang på navlelo som et lite æsjeapropos til posten nedenfor :D)

Hanne sa...

Hva gjør man vel ikke, når man har lånt en Varg Veum-film og spilleren plutselig går til h%§#ete? Da blir man fingernem og lur!

Men du kommer aldri til å klare å bygge en tanks av syltestrikk, tyggispapir og navlelo. Du har jo glemt gaffatapen! Duh!

rikke sa...

Faen.




Fnis!

Strekker sa...

Heia!
Dom-dom-dom-dom-dom-dom-dom-doggo-dom-dom-dom-dom-dom-dom-dom...
*synger bassgangen til MacGyver-melodien*

(Noe snapper man da opp når man bruker 200 timer i året på kor.)

Hanne sa...

Hurra, Strekker! Nå høres det straks kulere ut! :o)

rikke sa...

Jeg kom akkurat på at jeg etter cirka to måneder i ny jobb fikk høre fra min kollega som sitter rett bak meg at 'det går virkelig ikke én dag hvor du ikke snakker om MacGyver'. Og det hadde hun jammen rett i! Uforholdsmessig, mente hun, jeg mener det ikke snakkes NOK om ham.

Nå skal jeg bygge meg et hus av gamle knapper, sikkerhetsnåler og med limpistol. Snakkes!

rikke sa...

På wikipedia har de forresten en liste over alle problemer Maccer'n har løst på tv. Skikkelig bra greier, for eksempel:
MacGyver builds a makeshift catapult from a table saw to fire blocks of wood and sawdust at organized crime agents attempting an assassination. He builds a diversion with simulated smoke produced from dry ice, soda and candy causing the evacuation of a federal building. To escape from an attic he builds a rocket propelled harpoon using cleaning fluid and camphor balls as a propellant launching a cord from a telescope to a tree in order to create a zip line.

Ok, jeg er kanskje litt i overkant opptatt av MacGyver. Skal kule'n nå...

Hanne sa...

Haha, det er sant at det blir mye MacGyver, Rikke. Jeg nynnet MacGyver-melodien i går også, da jeg limte fast den løse tetningslista i døra. Det gjør jeg jo hver gang jeg driver med noe remotely handy eller kreativt, egentlig. Og det ironiske er jo at jeg knapt har sett en hel MacGyver-episode. Med mindre man regner med den episoden i Simpsons hvor Patty og Selma tar ham til fange og han unnslipper ved hjelp av en kontaktlinse og en BH.

rikke sa...

Hahahaha, kontaktlinse og BH - det er gutten sin, det :D

Og ikke vær redd for at du har sett for lite MacGyver, det er jo en aldeles craperoooony serie, med unntak av fiksingen hans...

Toril sa...

(Hva er gaffatape?)

(hvisker Toril)

Hanne sa...

Toril: Gaffatape er uunnærlig i ethvert hjem. Det er en bred, utrolig sterk, allsidig tape som kan brukes til å reparere det meste og tåler en støyt. Vi har for eksempel gaffet markisa vår, da den har fått en rift og vi ikke har råd til å bytte markiseduk akkurat nå. Den kjøpes på steder som Clas Ohlsson.

Toril sa...

Takk.

Innser at MacGyverfaktoren er for lav her i huset og løper på Clas Ohlson for å gjøre noe med det!

Ha det!