tirsdag 3. juni 2008

Fashion by Lillesøster

Moteblogging er åpenbart veien å gå for tiden, og jeg innser at det er på tide å kaste seg på bølgen.

Er du usikker på hva som passer sammen? Trenger du inspirasjon til kreativ accessorizing? Lillesøster (2 1/2) er manisk opptatt av klær og tilbehør, og deler gjerne noen tips med sine mer motehemmede medsøstre. Følg med på Lillesøsters moteskole.

TENK PASSFORM

Hatt er hot, men ikke alle har en modist for hånden. Er du på tur og kjenner at det trekker ved ørene, kan du bruke det du har tilgjengelig. Bleier varmer, har utmerket passform og absorberer fuktighet. Det er jo tre ting på en gang, det!


TRADISJON MED VRI

I sommerhalvåret står bunadanledningene i kø, men det kan bli litt kjedelig å følge bunadpolitiets strenge pålegg til enhver tid. Noen retrovotter (gjerne fra søttitallet) og en fargerik lue (gjerne med pasteller) frisker opp et ellers traust antrekk. At det varmer i kalde sommernetter, er neppe noe minus.


SPORTY STIL

Enten du skal svømme, jogge eller bare ta en tur på lekeplassen - dette raffe antrekket passer aktive kvinner ved alle anledninger. Med badehette unngår du dessuten å få sand i håret når du leker i sandkassa. Auberginefarge på dressen gir det lille hintet om at du følger med, men samtidig er individuell.


SOLBRILLER ER BARE SÅÅÅ LAST YEAR

Bad face day? Glem solbrillene! En snasen dykkermaske i syrlig grønt signaliserer lekenhet, skaper et artig blikkfang i ansiktet og beskytter mot insekter, regn og vannsprutende storesøsken.


GØY MED GUMMISTØVEL


Gummistøvler har lenge vært et must i skoskapet. Velger du en ekstra lang modell, slipper du å tenke på hva slags bukser du skal ha på deg, og sparer dermed verdifull tid om morgenen. Her viser Lillesøster den populære retrohyttemodellen, som er å finne på norske sommersteder langs hele kysten. One size fits all. Vær forberedt på kamp.


LESS IS A BORE

Bukse eller skjørt? Jakke eller genser? Det er ingen grunn til å være gnien med påkledningen: Når i tvil, velg alt. Med lag på lag får du motemessig i pose og sekk, og alle plaggene gir deg utallige variasjonsmuligheter utover dagen.

8 kommentarer:

Sorgenfri sa...

En kreativ frøken dette, skjønner jeg!
Synes det var spesielt smart bruk av bleien, den har et altfor begrenset bruksområde, i forhold til sine kvaliteter!

rikke sa...

Fantastisk stil, altså! Dette lukter fashionista lang vei :)

Kan forresten fortelle at dykkermaske funker kjempefint når man skal skjære masse løk også, og har litt lett for å ta til tårene ved sånne anledninger. Sleng gjerne på en snorkel også, sånn for effektens - og underholdningen - skyld.

Anonym sa...

Denne modellen kler absolutt alt, og har visst ikke låst seg fast til èn spesiell stil.
Sukk, den som kunne ta på seg en badehette og se så tøff ut.

Hanne sa...

Sorgenfri: Jada, kreativiteten er det ikke noe å si på. Og bleier kan brukes til så mangt, de er også utmerkede hodeputer i vogna.

Rikke: Takk for tips om enda flere bruksområder til dykkermaske. Det er for galt at de bare skal brukes de to gangene i året man velger å snorkle.

Fran: Ikke sant? Jeg ser elendig ut med hodeplagg pr definisjon, og da kan du vel tenke deg hvordan det blir med badehette. Grøss og gru. Men Lillesøster har ikke slike hindringer.

Anonym sa...

Det er bare en ting å si......HERLIG!

Bente

Toril sa...

Stilig!

Toril

Anonym sa...

Ha,ha ha ha HÆRLIG:-)
Sabdina var sneisen i vinter med ballerina skjørt utenpå vinterdressen:-)

Vi gleder oss til neste motereportasje:-D.

-Camilla

Hanne sa...

Bente: Lillesøster hilser sikkert og sier takk.

Toril & Camilla: Hva sier dere om en litt alternativ motevisning på Klækken? ;)