søndag 14. september 2008

Alternativ TV-aksjon: Hjelp Tore hjem



Det er ingen hemmelighet at jeg har et litt anstrengt forhold til Tore Strømøy og hans sosialpornografiske gla-spillopper på statskanalen. Det var derfor med stigende håp jeg leste papirutgaven av gårsdagens Dagbladet, hvor en artikkel om følelsesdetektiven hadde den lovende tittelen "På sporet av en ny karriere" (jeg finner den ikke i nettutgaven, derfor den litt uskarpe faksimilen tatt med mobilkamera).
Strømøy er visstnok lei av sitt eget tv-tryne nå, og debuterer som skjønnlitterær forfatter i stedet.

"Skal jeg kunne leve av dette, så må boka få mange lesere", uttaler han til Dagbladet.
Da har jeg bare ett klokkeklart budskap til folket: Løp og kjøp! NÅ!

For bare kr 249,- bidrar du til å gi Tore et nytt levebrød. Om riktig mange handler, kan vi holde ham borte fra skjermen i årtier fremover. Røverkjøp, spør du meg.

Men du Tore, hvis du leser dette, la meg gjøre en ting klart: Hvis du selger bøker som hakka møkk og allikevel bestemmer deg for at du savner rampelyset og vil lage flere sesonger av Tore på sporet, kommer jeg til å kreve pengene tilbake. Med renter.
Har vi en avtale?

7 kommentarer:

rikke sa...

Vet ikke helt hvor lurt det er å skrive dette bare fire dager før bursdagen din - dette lukter flere meter Tore Strømøy i høyden på gavebordet lang vei :D

Hanne sa...

Neineinei, kjøp gjerne boka, men behold den selv. Det er den beste gaven. ;)

Annikken sa...

Haha!! Jeg skal støtte saka.

Toril sa...

Går det an å kjøpe og brenne? Hvorfor kan han ikke heller satse på eldreomsorg eller asfaltering eller noe annet der vi ikke må gi ham penger og i tillegg slipper å se åsynet hans mer (så lenge vi holder oss unna rbk- land, og det gjør jeg stort sett alltid!)?! Dasstømming? Vedhogging, trailerkjøring- det finnes så mye annet han kunne levd av!

toril

Hanne sa...

Annikken: Tusen takk, vi setter pris på bidraget!!

Toril: Klart det går an å kjøpe og brenne. Da gjør du en god gjerning og holder deg varm samtidig. Slett ikke verst (når det optimale ikke er innen rekkevidde, altså).

Anonym sa...

No va du slæm, ja

Hanne sa...

Tore S: Har vi en avtale, eller ikke?