mandag 5. november 2007

Vi snakker om adopsjon

I uke 47 arrangeres Adopsjonsuka - en årlig, landsdekkende foreteelse i regi av de tre adopsjonsforeningene. Over hele landet blir det temakvelder, informasjonsmøter og mye annet spennende.
I Oslo blir det en temakveld torsdag 22.november, og gjett hvem som skal være med der?

Hint: Det er meg!
(...jeg har aldri vært særlig god til å tvære ut spenningen)

Er litt nervøs, for det er et viktig tema jeg brenner veldig for. Og gleder meg, for det er et viktig tema jeg brenner veldig for. De andre gjestene er uansett veldig interessante, så det blir nok en god og lærerik kveld. Her kan du lese mer.

3 kommentarer:

rikke sa...

Kan groupies komme og høre på og heie så du blir flau hver gang du snakker? Vi kan ha bar overkropp og sitte på rekke og rad med bokstavene PANDUS på magen, og vikinghjelmer eller kanskje sånn øl-caps??

Eller bare høre på, det er også greit. Men mye kjedeligere... :)

Toril sa...

Og etterpå kommer du på Bergensturnè, er det ikke så?! Jeg kan stå klar med autografblokk på togstasjonen (I disse klimatider flyr man jo ikke mer enn nødvendig!) og Trond og Marius kan være sikkerhetsvaktene dine:-)

Høres veldig spennende ut, snakk høyt!

Klem, Toril

Anonym sa...

Jeg fikk invitasjonen dumpende ned i posten - og tenkte; hun der kjenner jeg jo! Og så skjønte jeg at det gjør jeg jo ikke sånn egenltig, men litt allikevel gjennom bloggen ;-) Vet ikke om vi får dratt og hørt på deg og de andre, men det hadde vært morsomt - og jeg er sikker på at det ikke er noe å være nervøs for!