mandag 21. september 2009

Trøstehandling av feminist-stash

Etter en forrykende bursdagsfeiring gikk jeg fullstendig ned for telling, med tiltagende feberfølelse og halsvondt. Nå er jeg dausjuk på andre dagen. Svetter og fryser om hverandre, øynene mine føles som hardkokte egg som damper i skallen, og halsen er så vond at jeg tror noen må ha smughøvla litt nedi der med et rivjern eller noe.
I tillegg sliter jeg med en ulmende, underliggende følelse av dårlig samvittighet, for jeg har jo slett ikke tid til å være syk nå.
Jeg prøver å snakke fornuft til meg selv - er jeg syk, så er jeg syk. Jeg sover mye, og trøster meg selv i våkne øyeblikk med å lese True Blood-bøkene (TV-serien er mye bedre, men bøkene er mystisk fengende allikevel, på en sånn kioskromanaktig måte) og surfe litt på nett.
Eller rettere sagt, handle litt på nett. Det er veldig oppkvikkende!

Denne har jeg kjøpt til Lillesøster (4):

Her kan du se flere fine T-skjorter fra Stickersisters.com.

De har stickers og buttons også, som denne:

Her kan du se flere buttons.

Nå har jeg to ting å glede meg til:
1) At jeg blir frisk, og 2) at pakka mi kommer.
Wohoo (hark).

7 kommentarer:

Jonas sa...

Ææææ! Du må bli bra igjen. Før du ruinerer deg på netthandel, og før vi rekker å savne teksttimer med Hanne! Dårlig gjort av deg å bli sjuk, altså ;) Men da får du god tid til å lese bloggoppdateringene våre ;D God bedring!

PS: Du kan jo lese "Zoom tester svineinfluensa" (om du har utgaven tilgjengelig) for tips til alternativt tidsfordriv og annet.

Hanne sa...

Takk for det, Jonas, og jeg beklager at jeg går hen og legger meg syk på den egoistiske måten. Men jeg tviler på at jeg klarer å kreke meg på jobb i morgen. Men den gode nyheten er at jeg kommer til å gi dere oppgaver via tekstbloggen, så dere slipper å få fri. Haha! :D

Skal lese svineinfluensa-saken din om igjen, og se om den har noen nyttige tips. Selv har jeg jo sannsynligvis piratinfluensa, som selvfølgelig er mye kulere.

Toril sa...

Jammen er dine unger heldige som har syk mamma! Eller regner det ikke på storebror?!

Fortsatt god bedring!

Hanne sa...

Toril: Ja, er ikke t-skjorta kul? Akkurat denne gangen regnet det ikke det grann på stakkars Storebror. Riktignok har han spasert rundt med langt hår og gitt blanke i at folk kaller det jentehår, men han setter nok grensa ved en sånn t-skjorte. Dessuten fikk han speidersekk forrige helg. Spredte og lokale byger, rett og slett, men i snitt slår det nok ganske jevnt ut. :)

Anonym sa...

Det er alltid noe drit å være sjuk, særlig når man er uunnværlig. Det positive med at du er sjuk, er at jeg fikk tilgang til en fin nettbutikk.

Takker, - og god bedring.

Anonym sa...

Det er alltid noe drit å være sjuk, særlig når man er uunnværlig. Det positive med at du er sjuk, er at jeg fikk tilgang til en fin nettbutikk.

Takker, - og god bedring.

Hanne sa...

Livet leker: Ja, det er noe skikkelig dritt, det passer liksom aldri. Men nå er jeg frisk igjen, og heldigvis for det.
Men aldri så galt osv, og jeg fikk i det minste spredd det glade budskap om en god nettbutikk til folk som vet å sette pris på sånt. Det er da noe! :)