lørdag 10. februar 2007

Ute en vinterdag


Så var det tid for å møte den norske vinteren, her med splitterny lekekoffert fra mormor og beste. Overgangen fra varmen i Addis til minus ti og snø tok hun på strak arm. Hun tillot seg sågar å le hjertelig så frostrøyken sto.
Da var det verre med bilsetet. Når man er vant til å tumle løssluppent rundt i baksetet på gamle Ladaer, kan det være litt av en prøvelse å bli fastspent i et politisk korrekt bakovervendt sete i en prektig stasjonsvogn. Sannelig godt at bilturen hjem var kort, for protestene var høylytte.

9 kommentarer:

Iben sa...

Kære Hanne og familie,

Velkommen hjem:o)

Jeg har fulgt jer med tårer i øjnene og stor glæde og slugt samtlige skønne billeder og venter på mere;o)

Kærlig hilsen Iben

rikke sa...

Haha, hun ser ut som verdens søteste teletubby :) Sukk... Blir fremdeles like varm i hjerterota når jeg tenker på at dere er hjemme alle sammen!

Anonym sa...

Velkommen hjem!!!

Og så kjekt med bilder i bloggen!!!! Jeg blir helt varm om hjertet når jeg ser & leser bloggen din. Dere har virkelig to nydelige barn, Hanne! Sverre ser ut som en skikkelig stolt storebror, og lille Signe er jo alldeles til å spise opp! Så blid og god og trygg hun ser ut! Minner meg faktisk om Valentin, det er nok det glade, varme smilet.

Har lyst til å høre mer, masse mer om turen din ;-)

Cecilie

Anonym sa...

Så herlig med bilder! Og for et søskenpar!!! Storebror Sverre ser ut til å ha vokst seg til en ordentlig storebror i løpet av disse dagene dere har vært borte. Jeg gleder meg veldig til å treffe dere alle, når tiden er moden! Stor klem fra Bente

Anonym sa...

Hei Hanne! Gratulerer så mye alle tre! Hun er jo bare helt skjønn, og omtrent på alder med vår egen lille Anni Bo som vi kom hjem med i august :-). Nå venter herlige dager dere, hils resten av den fine familien din. Mange klemmer fra Trine, som du var på forberedende kurs med for et drøyt år siden, og for et år det har vært! William hilser og gratulerer!

Anonym sa...

Stort søtere er det vel ikke mulig å være? Det var veldig veldig hyggelig å få være med og ta i mot dere på lørdag!

Sverre er jo allerede Max sin største helt (ihvertfall nest etter Teletubbies... kremt...). Nå gleder jeg meg til Signe og Max også skal få bli bedre kjent - når tiden etter hvert blir moden for det. I mellomtida: kos dere masse alle fire!

Klem, Sol

Une sa...

For ein flott familie!

Det er så rørande å følje med dykk i ei så fantastisk tid, og eg nyt kvart minutt eg er inne på bloggen dykkar. Signe er heilt fantastisk, og ho er så heldig som har ein så snill og flott storebror. Velkomen heim, og me gledar oss veldig til å høyre meir:-)
Stor klem frå Une

Toril sa...

Kjære Hanne:)

Det er så herlig å lese og se bilder av dine skjønne barn og den store turen dere har vært på. Signe Tsedale ser så glad og trygg ut, det er et glimt i øynene der som jeg ikke så da vi traff henne. Fortsett å kose dere sammen!

Klem fra Toril

Anja sa...

Velkommen hjem!!!!

Ahhh! Hvilken hjerteknuser! Får jo helt klump i halsen.