søndag 28. januar 2007

Addis neste

Nå legger vi ut på den store reisen for å hente hjem Lillesøster. Vi drar sent i ettermiddag til Frankfurt for overnatting, før vi setter oss på flyet til Addis Abeba i morgen tidlig, med 1 paraplytrille, 2 krykker, 3 ryggsekker, 5 kofferter og en milliard sommerfugler i magen.

Jeg skal prøve å oppdatere bloggen underveis, men nettdekningen er sparsommelig i Addis generelt og på det enkle gjestehuset vårt spesielt. Som reserveløsning har jeg alliert meg med Rikke, som er autorisert til å legge ut meldinger fra meg her.

Nå skjer det. Nå skjer det virkelig. Gurimalla.

P.S. Om du skulle være en moderne kjeltring som tråler hjemmesider og blogger for å finne steder å bryte deg inn, må jeg dessverre avskrekke deg med hensyn til huset vårt: Vi har både alarm og husvakt mens vi er borte. Dessuten har vi sær smak. Så det så.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Riktig god reise, Hanne! Jeg gleder meg til å følg med fremover. (Sitter ellers her med tårer i øynene. Jeg er nok litt hormonell både på dine og egne vegne. :))

Anonym sa...

Hei på dere!!!

Ja nå er dere sikkert kommet frem til Addis. Lykke til og kos dere masse med Signe :-)

Hilsen Vibeke

Cirkeline sa...

Nå er det ikke lenge før du har Signe i armene!! Det blir spennende å høre hvordan det går!
Det er sommerfugler i min mage også, har nok egen hentereise i november så friskt i minne til at jeg lar meg rive med :).
mvh. Nina i Tromsø

Anonym sa...

God tur!!! Håper du får oppdatert bloggen underveis, jeg er såååå spent på hvordan det går med dere!! Uansett, det er vel vel verd å vente på oppdateringen, du skriver så godt :-)

Cecilie