søndag 14. januar 2007

En sånn forb#§¤ uflaks!

Mannen spilte basketballkamp i helgen, hoppet opp for å skyte og landet feil. Resultatet: Beinbrudd.
Makan til dårlig timing.
Så nå blir det gips og krykker på hentereisen, og jeg har en mann som er mer til bry enn til nytte, både i forhold til forberedelser og til selve turen. :o(
Kan ikke si jeg gleder meg veldig til å bakse med bagasje og sånt alene, med to barn å passe på i tillegg. Akkurat nå er jeg skikkelig dyster og til og med litt irrasjonelt sint på Mannen, stakkar. Han har spilt basket siden 1984 uten store skader, og to uker før turen skjer dette.
Jaja. Det blir vel en god historie til slutt, når jeg bare får samlet meg litt og lagd nye lister.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Det skulle vel ikke vært mulig! Ikke rart han var litt blek i helga, stakkars! Og stakkars Hanne også som har fått nok en bekymring! Hvis dere trenger hjelp med noe stiller vi gjerne opp, bære bagasje på Gardermoen eller noe, stiller vi gjerne opp, det er bare å si fra.

For øvrig: Takk for veldig hyggelig besøk! Dere er upåklagelige gjester og er herved innvilget hyppige besøk også i fremtiden!

Trøsteklem, Sol

Hanne sa...

Tusen takk, Sol. Og takk for oss, det var så hyggelig. Vi ses jo allerede om ei uke!

Anonym sa...

Er det ikke typisk??! :-( Huff, kan godt forstå at du ble litt ekstra stressa nå, for snakk om fordømt dårlig timing! Hehe, jeg må jo flire litt i skjegget også, for jeg ser deg for meg med to unger, en mann og tre tonn baggasje under armen ;o)

Men Hanne, dette klarer du! Og om noen mnd klarer dere nok å le av det... Tenk, snart drar dere!!

Cecilie