tirsdag 1. mai 2007

Draktnummer 20

En stolt ung mann etter sin aller første fotballtrening for Skjetten.

Det oppsto en viss debatt da gutta (både de små og de store) skulle bli enige om navn på laget. Navnet skulle komme fra dyreriket, og blant de mer kreative forslag var Skjetten Pannekaker og Skjetten Stinkdyr. Ikke uventet holdt den avbildede spilleren en knapp på stinkdyralternativet.
De endte til slutt opp med grizzly - et kjent og kjært dyr i romerikesfaunaen, der altså.

4 kommentarer:

rikke sa...

Skjetten pannekaker er jo utrolig bra! Grizzly er også fint, altså, men pannekaker er liksom et navn man ikke ser coming i det hele tatt.

Eller hva med Skjetten caterpillars ("det er fra Simpsons, mamma")? :)

Tore (ikke På Sporet) sa...

For en som mest av alt frykter at egen pode skal finne på å fatte interesse for fotball, fotballkamper og desslike, er det med en viss frykt jeg registrerer at Alexander plutselig har venner på både partall- og oddetallsiden som har blitt innrullert i de fotballstridende styrker. Men, Sverres dårlig skjulte begeistring for fotball, kan jo smitte over på enhver. På vegne av Tårnbyveien 344 gratulerer jeg således Sverre med hans nye rolle som Skjetten Grizzlys store spiller. I og med at det ligger sykt mye penger i fotball, håper jeg selvsagt at disse gratulasjonene i fremtiden kan bli gjengjeldt i form av klingende mynt til en trengende minstepensjonist fra Trøndelag. Da er det bare å si som amerikanerne ville ha sagt; "Go out an' kick some ass!" (dette bør kanskje ikke oversettes direkte til unge Sølvik-Jensen, da konseptet "overført betydning" muligens ikke er fullt ut utviklet på dette stadiet) Men, i motsetning til hva tilfellet er med far Bjørnar, håper jeg at Sverre lærer seg at Rosenborg Ballklubb forkortes "RBK", og ikke "LSK".
Tore T. & Co.

LEIFAS sa...

Hehe, jeg holder en knapp på pannekakene ;o)

Men fra spøk til alvor - skjønn gutt som så ganske så stolt ut!

Cecilie :)

Toril sa...

Synd den stolte spiller bor på feil side av landet, Brann trenger tilvekst av lokale talenter. Heia Skjetten grizzly!

klem fra Toril

PS: Brann er i gang med satsing på jentefotball, og det er bra, for Lise Hiwot vider allerede god ballkontroll- og ikke minst overbevisende balanse sånn av og til!