tirsdag 12. desember 2006

Tsedale betyr vakker

Gleden er nesten for stor til å bære!

Klokken 14.15 ringte telefonen, og hyggelige Torill fra Adopsjonsforum spurte om jeg hadde tid til å prate litt. ”Ja”, svarte jeg skjelvende. Og da hun kunne fortelle at vi har fått ei lita jente, begynte jeg å gråte og le samtidig som jeg løp planløst rundt i huset for å finne penn og papir. Noe ironisk, ettersom stuebordet var fullt av skriveark og minst 5-6 penner, men der og da var jeg ikke i stand til å finne noe som helst.

Hun er født i september 2005 og heter Tsedale. Vi skal kalle henne Signe Tsedale, første fornavn etter min mormor. Ifølge papirene betyr navnet hennes vakker, og sannelig er det er riktig. Hun er den vakreste, mest fullkomne lille pike jeg noensinne har sett. Snufs, nå må jeg tute litt igjen.

Mannen er i Stockholm i dag, og kommer ikke hjem før i 20-tiden i kveld. Det tok timevis før jeg fikk tak i ham, og jeg holdt på å gå fra vettet. Han hadde sikkert over 50 ubesvarte anrop på telefonen sin.

Vi har printet ut bildet vi fikk på mail, og Storebror gleder seg til å ha det med på skolen. Han er villt begeistret, særlig over det faktum at hans lillesøster også elsker pasta, akkurat som han.

Så nå skal vi glede oss over at vi endelig vet hvem vår Bitteliten er. Jeg sier navnet hennes igjen og igjen. Jeg har allerede rukket å kjøpe en nydelig, liten hvit bluse med broderier. Storebror feirer med pasta og vi voksne har en flaske champagne på lur i kjøleskapet til senere i kveld. Så heldige vi er!

15 kommentarer:

Anonym sa...

JIPPPI!!!!!! Hipp hurra!!!! Endelig kom nyheten vi har ventet så lenge på :-)

Gratulerer så mye med en vakker liten prinsesse!!! Og så deilig alder da :-D

ENDELIG er dere i mål!!! Jeg gleder meg med dere.

Jubelhilsen fra Cecilie i Stavanger :-)

Anonym sa...

Yippi!!! I am so happy & excited for you - your daughter is just perfect. I can't wait to meet your beautiful daugher. :)

Kos deg!

rikke sa...

dette er en så stor dag!! hele Bislett og Bamble feirer sammen med dere (i julebrus, ikke sjampis), og jeg skal allerede merke av 12. desember i kalenderen så vi kan feire i årene som kommer at vi endelig fikk vite hvem den mystiske Bitteliten er!!

Signe Tsedale er det vakreste på jord - og nå har hun fått verdens beste mamma, pappa og storebror også. Alt er som det skal! :)

Anonym sa...

Ps! Jeg tar gjerne en titt på vidunderet altså... Har du mailadressen min?

Mvh Cecilie i Stavanger

Hanne sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Hanne sa...

Tusen takk, dere. Vi er så glade!
:oD

Cecilie: Har du fått melding fra meg? Er ikke sikker på om jeg har den riktige emailadressen din, så hvis du ikke har hørt noe, send meg en melding på hannejahren@gmail.com - så skal du få se henne.

Anonym sa...

GRATULERA
Dette var heilt fantastiske nyheter og eg blei så glad at eg hoppa. Tenk at de skulle få ein nydeleg lita jente før jul, det gir høgtida litt ekstra religiøs.
Eg vil berre kaste meg rundt halse på dykk alle å gi dykk ein stor, varm og lang klem.

Helsing Une

Anonym sa...

Den lille datteren deres er så nydelig!!! Gratulerer så mye - jeg får tårer av å lese det du har skrevet på bloggen. Fortsett å skriv - vi vil høre alt mulig - når blir hentereisen?

Klem fra Ragnhild

Anonym sa...

Fantastisk! Gratulerer! Venter i spenning på å få se bilde ... 3X3 Hurra!

Masse hilsener, gleder oss til 1. juledag

Roger

Unknown sa...

Kjære Hanne

Her sitter jeg og sipper julaften formiddag. For jeg hadde ikke fått med meg dette før nå. GRATULERER med lille Signe Tsedale! For en utrolig hyggelig nyhet. Og for en fantastisk førjulspresang til dere. Når får dere reise og hente henne?

Jeg ble nesten litt satt ut her, jeg. Og bedre ble det ikke av at Tre nøtter til Askepott akkurat startet på NRK. *sniff*

Tusen takk for hyggelig kommentar i bloggen min. Og riktig god jul til dere tre, snart fire.

Klem fra Kristiane

Hanne sa...

Vi regner med å få reise for å hente henne hjem i februar-mars.

Men jeg må tilstå at jeg er skrekkelig bekymret for situasjonen i Etiopia nå. :o(

Hanne sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Anonym sa...

Hei på dere og gratulerer så utrolig mye med den lille jenta.

Tar gjerne en titt hvis jeg får?!?!

adr er vibeke.ytterl@bondiblu.no

Hilsen Vibeke (fra messen i august)

Hanne sa...

Hei Vibeke, jeg har prøvd å sende deg en mail, men får feilmelding.

Anonym sa...

prøv vibeke.ytterli@bondiblu.no hi hi, så jeg hadde glemt "i"

gleder meg!