tirsdag 9. oktober 2007

7 ting jeg liker ved meg selv

Jeg er blitt tagget av Olava, og jeg må tilstå at denne var litt av en utfordring. Egentlig er jeg slett ikke verst til å finne fine ting ved med selv. Ofte følger det imidlertid med et stort "men" etter utsagnet, og så må jeg liksom balansere det til. Men here goes, helt hemningsløst:

1. Jeg tør å gjøre ting jeg egentlig ikke tør. Dermed har jeg fått mange morsomme opplevelser og erfaringer, store og små.

2. Latteren min: Den er hjertelig og usjenert, og kommer lett.

3. Jeg er glad i venner og familie, og glad i å ha selskap. Derfor samler jeg folk hos meg i større og mindre tilstelninger flere ganger i året, og elsker det.

4. Jeg er en racer til å bake. Foccacciaen min smaker himmelsk, det samme gjelder valnøtt-og jarlsbergbrødet mitt.

5. Barn liker meg. Ungdom liker meg, til og med. Det henger vel sammen med at jeg liker dem også. Og jeg klarer å formidle ting til dem.

6. Jeg har evnen til å kose meg hemningsløst med en god bok, en god film eller en god vin, selv om det strengt tatt burde støvsuges eller noe annet fornuftig og kjedelig.

7. Jeg er flink til å gi komplimenter.

Såh! Da kan Rikke og Anna få lov til å bryne seg på den samme oppgaven. Lykke til!

3 kommentarer:

Olava sa...

Nummer 1 og 7 er så utrolig viktige og fine ting :-) Flott liste! Det er egentlig utrolig hyggelig å lese hva andre er selvfornøyde med!

rikke sa...

Å hei! Is that a dare? :) Jeg tar utfordringen, og setter i gang å tenke straks.

PS: Alle punktene dine er helt riktige, og det som er ekstra kult er at vi som er rundt deg benefits av dem også. Spesielt punkt 3, 4 og 7 ;)

Anna-panna sa...

Oioi. må jo nesten bare følge opp denne!
Skal legge hjerrnen i bløt å se hva jeg får til. Du får minne meg på det, fordi hjernen min har fått en lei tendens til å glemme det meste nå for tiden :-O