torsdag 12. november 2009

Mitt budskap til verden

Thomas Moen ønsker seg mange deltakere til et prosjekt: Finn et budskap du vil dele med verden, skriv det på hånden din, ta et bilde og lag en bloggpost. Legg linken din i kommentarfeltet til Thomas, og til slutt lager han en video med visdomsordene.

Tekstelevene mine lekte med oppgaven tidligere i dag, og resultatet finner du her
(linker til elevbloggene på høyre side) - ta en titt på de fine budskapene!
Linkene ligger selvsagt i kommentarfeltet til Thomas, også.

Men jeg må jo også delta. Her er mitt budskap:


Jepp, det er sterkt inspirert av en setning fra The Sunscreen Song: "Do one thing every day that scares you". Og det er viktig å huske at mot ikke nødvendigvis handler om å rope høyest eller å hoppe i fallskjerm. Det handler oftere om de litt mindre tingene vi kan utfordre oss selv på. Som å ta den ubehagelige telefonsamtalen du helst vil slippe, holde det foredraget selv om stemmen skjelver litt, si ifra når du synes noen behandler deg dårlig, stille det dumme spørsmålet, smile litt ekstra til noen du liker og prøve noe nytt og ukjent.

11 kommentarer:

Toril sa...

Flott budskap og god ide fra Thomas Moen! Jeg har ingen blogg å legge ut noe budskap på og har dessuten alt for liten hånd for alt jeg kunne tenkt meg;)

Anonym sa...

Tror jeg slenger meg med.

Anonym sa...

Tror jeg slenger meg med.

Hanne sa...

Toril: Man skulle gjerne hatt et par ekstra hender, ja. Det er vanskelig å velge én ting.

Livet leker: Flott! Flere bidrag!

Guro(: sa...

Ikke dumt, ikke dumt! : D

Pia sa...

Ok, da skal jeg ta budskapet til meg og være modig: jeg legger igjen et spor her for første gang! Jeg har fulgt med i bloggen din lenge, og synes du skriver godt. Jeg viste sønnen min din sønns blogg som eksempel da han ville starte med blogging. Så dere har begge vært en inspirasjon. Ha ei flott helg!

Hanne sa...

Guro: Takker.

Pia: Så hyggelig - både at du følger oppfordringen i budskapet, at du legger inn kommentar her og at du skriver så hyggelig! Tusen takk! :D

Karen sa...

Ah! Inspirasjon! Og for en fin ting å involvere elevene i!

Helga Marie sa...

Jeg tok en titt innom Tekstbloggen - så bra - jeg har syslet med tanken på å bruke blogg i undervisninga i engelsk men ikke helt funnet formen. Nå har jeg fått en ide, tror jeg. Takk skal du ha, Hanne! :-)

Hanne sa...

Karen: Ja, de ble ordentlig engasjerte. :)

Helga Marie: Så fint at den kunne være til inspirasjon! Jeg er helt på utprøvingsstadiet selv, så her blir bloggen til mens vi går, så å si. Men det er et ålreit prøveprosjekt å drive med, særlig i en såpass liten og eksklusiv gruppe.

Thomas sa...

Tusen takk for bidraget! Da har jeg lagt ut mitt budskap videoen, sjekk om ditt bildet ble med! http://bit.ly/mittbudskap09 » legg gjerne ut videoen på din blogg også :)