lørdag 19. september 2009

Fredagsdiktet: Glem det! Jeg har bursdag!


Vi har tropisk tema. Verdens beste Rikke har ordnet oppblåsbar palme med plass til is og veldig mye øl. Veldig mye øl! Weee!Jeg har bakt foccaccia, og Rikke har pyntet med tropisk tema, som seg hør og bør. Dessuten thaisuppe med kylling, ingefær, chili, kokos og denslags fine ting.Åh, så fin sydhavsblomst! Jeg har bursdag!!!


Åh, så fine sydhavsblomster! Jeg har fremdeles bursdag!

Oppdatering kl 05.55: De gamle er jaggu eldst. Ikke noe lårhalsbrudd ennå, tvert om høylytt sang og utagerende gester som (med litt velvilje) kan minne om dans. Samt ymse obskøne ytringer vi slett ikke skal dvele ved nå.
Sove, nå.
Veldig sliten, og veldig glad for at (mann og) barn er bortreist. God natt!

13 kommentarer:

Anna-panna sa...

Gratulerer så mye med dagen!
Palmen der var jo bare knall :o)

mmm... foccacia....

kusinet sa...

Grattis med dagen!! Nyt den under palmesuset :DDD

Jonas sa...

Ahoy! Congrats with yer birthday, ol' wench ;)

Hanne sa...

Anna-panna: Takk for det! Ja, alle burde ha en sånn palme. Det var lure-Rikke som fiksa den.

Kusine t: Tusen takk. Det var tropisk og fint!

Jonas: Why, thanks, young scallywag! Yar!

Anonym sa...

Grattis! Jeg er ivrig tilhenger av bursdagsfeiringer, og har innført begrepet "bursdagsfestival" hos oss. Alle fødselsdager bør feires minst 3 ganger. (Dessuten, etter at jeg fikk barn for et års tid siden har jeg lurt litt på om det i løpet av gullungens bursdagsfestival bør være innslag av feiring av mamma - altså meg - også. Det er jo min fødsel-dag?! Men det føles liksom aldri helt riktig å si det høyt - kan jo være det framstår som en smule selvsentrert).

Forresten må jeg bare spørre: Er du og Rikke i slekt, eller bare så gode venninner at dere ligner av den grunn? For dere er da veldig like?

Hilsen Vibeke - fast leser men første gangs kommentator.

Anonym sa...

Gratulerer med dagen.

Hanne sa...

Vibeke: Så hyggelig at du tok steget inn i kommentarfeltet! Bursdagsfestival er et veldig godt konsept, altså! Selv er jeg på andre dags feiring i dag, men adskillig mer dempet enn i går - i dag går det i taco, godteri, kakerester og film.
Når det gjelder feiring av mammaen i barnas bursdagsfestival, har du min fulle forståelse, men jeg tror ikke at samfunnet er helt klart for det ennå. Men Rikke hilser og gir sin fulle støtte! :D
Og nei, vi er ikke i slekt - ikke formelt, i hvert fall. Men du er ikke den første som spør om det. Og vi har vel egentlig adoptert hverandre litt.

Livet leker: Tusen takk!

Toril sa...

Gratulerer med overstått! Bursdagen så knall ut!!!

Bursdagsklem fra Toril (som er litt sliten etter å ha feiret Liv Bente sin 40- årsdag i går. Veldig gøy!)

Hanne sa...

Toril: Takk for det! I dag er det ikke så stas, for jeg har pådratt meg feber og vanvittig vondt i halsen, og synes mest av alt veldig synd på meg selv. Kanskje garantien har gått ut?
*snufse*
Men jeg kan levende forestille meg at 40-årslaget til Liv Bente var gøy, ja. :D

Karen sa...

Grattis med overstått!
Tropisk tema så ut som en slager, og skal absolutt på listen over fester jeg må ha! Drink mix-hyllene i landets dagligvarebutikker ser jo ut til å være skreddersydd for nettopp dette.

Først på festlisten er imidlertid "Rubiks kube", hvor alle skal komme ensfarget kledd og bytte til seg plagg utover kvelden, slik at man går hjem som - ja, Rubiks kube!
Kanskje noe for neste bursdag?:)

Hanne sa...

Karen: Rubiks kube, du - den var jaggu helt ny, selv for en temafestveteran som meg. :D

Strekker sa...

Gratulerer litt sånn på etterskudd (satser på at du har innført bursdagsfestival, du også - sånn at jeg er innenfor rammene av feiringen)!

Hanne sa...

Jeg tar imot gratulasjoner nårsomhelst og hvorsomhelst, Strekker, så tusen takk! Alltid klar for å forlenge feiringen. :D