tirsdag 9. april 2013

Vi er like bra som strikk


Følte meg litt ulekker da jeg sto opp i dag. Det er den helt naturlige følgen av å runde førti, i hvert fall hvis jeg skal tro alle annonsene på Facebook som er spesialplukket bare for meg. Overveldende mange tilbud om fabelaktige slankeprodukter og vidunderlige metoder for ansiktsløftning uten kirurgi (eller ansikts løftning, som påfallende mange annonsører insisterer på å kalle det, noe som absolutt øker troverdighet og kjøpelyst – you know me so well, Facebook).

Jeg trenger imidlertid ikke å kjøpe dyre mirakelkurer. Er selvstendig gjør-det-selv-kvinne. Liker å spare inn litt på familiens husholdningsbudsjett.

Ansiktsløftning er dessuten sååå tjuetolv.
Nå er det ansiktssenkning som gjelder.

2 kommentarer:

Kristin Storrusten sa...

Du glemmer å understreke hvor fleksibel denne løsningen er! Med strikken litt høyere har du oppstoppernese i stedet for kinnvalke, for eksempel.

Hanne sa...

Det er helt riktig, Kristin! Jeg ble nok litt revet med av eget utseende der, og glemte helt å skryte av de mange mulighetene som følger med strikk-metoden. Oppstoppernese er allerede nevnt.

Ta strikken lenger ned i ansiktet, og vips! har du en hakeduplikator, som jeg velger å kalle det. Strikken på skrå over øyet, og du har en spennede piratlook, samtidig som det ene øyet får hvile litt.

Her er det bare å prøve seg fram, altså. Som motespaltene av og til påstår: Denne sesongen er alt lov!