torsdag 20. desember 2007

Keepin' busy

Den unge damen går i park noen timer om dagen, og når det er kaldere enn 10 minusgrader, er parken stengt. Så i dag har den unge damen vært hjemme med sin mor, som innbilte seg at hun skulle fått gjort litt jobb og husarbeid uansett.
Men den unge damen har hatt horn i panna siden hun sto opp, og har virkelig lagt seg i selen for å gi mor spennende og uante oppgaver.

Hun har tømt en hekto pulverkaffe utover gulvteppet i andre etasje (som om ikke det gulvteppet er lurvete nok fra før, liksom).
Hun har demontert storebrors nattlykt.
Hun har tatt rede på hvor lang en dorull egentlig er. Forbløffende lang, viser det seg. Den dekker det meste av badet opptil flere ganger.
Hun har spist knekkebrød på pappas side av senga. Jeg anslår at cirka en tredjedel av knekkebrødet nådde så langt som til munnen. Resten havnet under puta, formodentlig til senere bruk. (Unnskyld Bjørnar!)
Hun har sørget for å holde stemmen sin ved like ved å gjøre ropeøvelser. Først og fremst med ordet "neeeei" bare sporadisk avbrutt av "jeg vil ikke" og "se på meeeg".
Hun har "ryddet" i klesvasken. Akkurat nå sitter hun faktisk midt oppi det rene tøyet i rent-tøy-lenestolen som vi aldri klarer å tømme.
Og da jeg satte meg ned ved Mac-en min igjen, oppdaget jeg at hun hadde endret tastaturet fra norsk til amerikansk. Fiffig.

Har jeg glemt noe nå? Helt sikkert. Fortrengning er skikkelig undervurdert. For hun er jo ganske søt der hun sitter, og nå begynner blodtrykkssusinga i ørene mine å avta.

2 kommentarer:

Toril sa...

Hun er herlig! Håper dere får en fantastisk flott jul og at treet står med pynt på til julekvelden er over ihvertfall:)

Juleklem fra Toril

Hanne sa...

Jada, hun er en herlig håndfull. Håper dere også får en deilig jul
- med et nogenlunde intakt juletre!