torsdag 3. april 2008

Bruktmarked: Barneutstyr & barneklær

Utstrakt annonsering får du ikke på denne bloggen, men litt forbrukerinfo går vi ikke av veien for:

Ønsker du å kjøpe barneklær og barneutstyr for en rimelig penge?

Møt opp lørdag 5.april kl 11.00- 15.00
på Valstad menighetssenter
(Tårnbyveien 201, Skjetten)

Da blir det stort bruktmarked med salg av barneutstyr og barneklær,
leker og annet. Alt selges pent brukt og etter fastsatte, rimelige priser.

Kafé med lekekrok og salg av bl.a pølser, kaker, saft og kaffe.
Strømmen og Skjetten familiekor er arrangør, og underholder kl 13.00.

Vel møtt til en god handel og en hyggelig dag på Skjetten!


Jeg (og ungene) synger i det nevnte familiekoret som arrangerer markedsdagen, så vi er vel ikke helt objektive, men jeg synes dette er en strålende idé like fullt. Rundt i de mange hjem finnes det massevis av barneutstyr og klær som er nesten som nye, men som ungene har vokst fra. Samtidig sitter noen andre med behov for akkurat de tingene. Et bruktmarked er bra for både lommebok og miljø.
Selv sorterer jeg fravokst tøy i høyt tempo her, og stiller med blant annet regntøy og parkdresser, penkjoler og findresser, barnefilmer og diverse barneutstyr som andre forhåpentligvis har god bruk for.

3 kommentarer:

Toril sa...

Jeg elsker bruktmarkeder og Fretex! Blant kuppene jeg har gjort er mine første par ski inkludert sko, staver og sånn pose til å bære i til 50 kroner! Skøyter, ski og rulleskøyter til Marius, og ikke minst 2 glimrende sykler til samme gutt, det er fantstisk deilig å få så mye for pengene, og samtidig være med på å opprettholde gode forbrukerstrukturer... Synd det er så langt til Skjetten!

Lykke til!

:-) fra Toril

Toril sa...

Ang ski: Jeg mente egentlig de første skiene på 17 år... De aller første skiene mine var sikkert arvet;)

Toril

Hanne sa...

Oi, du har virkelig gjort noen gode kjøp, Toril. Selv er jeg spent på hvor mye jeg kommer hjem med i forhold til hvor mye jeg drar dit med. ;o)

Men jeg tilbyr noen godbiter selv: Blant annet guttebunader (riktignok juksevarianter) i tre størrelser, babyakebrett og to kjempestilige findresser hhv i størrelser 4 og 6 år. Og Sverre er i gang med å pønske ut hvilke leker han har vokst fra og dermed kan selge.