onsdag 23. april 2008

Amharisk hip hopSjekk ut Teddy Yo, en etiopisk hip hop-artist. Det er ålreit å kunne se litt andre sider fra Etiopia enn de som vanligvis vises gjennom norske medier.

6 kommentarer:

Toril sa...

Hei Hanne!

Jeg sitter og koser meg med videoen, og klarer nesten å telle med...

Toril

Hanne sa...

Sant den er ganske kul? Og jeg var også storfornøyd med at jeg klarte å dechiffrere noen tall-ord. :o)

Berit sa...

Ååå så gildt! I dag er eg sjuk og heime frå jobb, og eg muntrar meg opp med å sjekka favoritt-nettsidene mine. Nå har eg kost meg med ein heil del musikkvideoar. Her skal det handlast musikk-dvd'ar når eg er på farten igjen :-)
Og tusen takk for at du deler erfaringar og kvardagsglimt så raust på denne fine bloggen! Eg har adopsjonspapira mine i Etiopia og har funne mykje nyttig informasjon her, og god underhaldning, i ventetida. God helg til deg! :-)

Hanne sa...

Berit: Så hyggelig å høre at det er noen som har nytte av noe av det jeg skriver! Jeg husker hvordan jeg støvsugde nettet etter info om Etiopia og adopsjon i ventetiden. Ja, det hender vel strengt tatt fremdeles at jeg gjør akkurat det, hehe.
God bedring og lykke til med venting. :o)

smagalsomalier sa...

Jøss det var faktisk ganske bra, selv om jeg generelt ikke er særlig glad i den typen hiphop. Jeg kan ikke tro at jeg skjønte litt amharisk, trodde ikke at somalisk og amharisk var så like.

Hanne sa...

Somalieren: Oi, det var litt morsomt at du skjønte noe av det. Språkene skal jo ikke være så like: Amharisk er jo et semittisk språk, mens somalisk er kushittisk, så vidt jeg vet. Men begge språkene har jo en del lånord fra arabisk, så kanskje det er derfor?