tirsdag 30. september 2008

Boligekstra: Livet i fjæra

I strandkanten kan man finne mye rart. Lørdag gikk vi på oppdagelsesferd og lekte at vi var spioner. Og sannelig dukket det ikke opp noe litt utenom de helt vanlige pinnene og skjellene. Den engasjerte miljødetektiven Storebror er fremdeles bestyrtet over at noen kan møblere fjæra på denne måten.Et par ekstra puter lå og skvulpet like bortenfor. Det er noe trist over en sofa som ender sine dager på denne måten, samtidig som det på en syk måte er litt pent (ja, om man ser bort fra det åpenbare søppelproblemet det skaper, altså). Jeg tenker at dersom man først skal dumpe ting ulovlig, burde man i hvert fall tatt seg bryet med å stille det opp på en fin måte. Kanskje rett og slett lage en litt innbydende salonggruppe?

Storebror syntes det var en veldig god idé å publisere bilde av ugjerningen i bloggen, sånn at alle kunne se hva som hadde skjedd. Og han mente dessuten at det var god skikk å ta med et bilde av spionen som oppdaget det hele. Så her er det:

2 kommentarer:

Toril sa...

Jeg er veldig imponert over spionen og syns bildet virkelig viser hvilket spiontalent han er- ganske James Bond- aktig! Og jeg er sikker på at ingen tøf dumpe møbler i en fjære nær ham igjen!

Klem, Toril

Hanne sa...

Toril: Det skal bringes videre til spionen, som sikkert blir veldig fornøyd med kommentaren!