fredag 9. april 2010

Bursdagsmamma - og ut på tur

Det er mange som husker bursdagen til mammaen min. Hun er nemlig født 9.april 1940, og det er ikke noen hvilkensomhelst dato i norsk historie.

I dag blir hun altså 70 år, og vi kan trygt ønske henne velkommen inn i de voksnes rekker.
Den store bursdagsfesten ble avholdt allerede forrige lørdag, med 40 gjester, taler, tøys, gaver, mat og drikke i et på alle måter strålende lag.
Hurra for mor!

Selv har jeg brukt den siste uka til å jobbe og skrive oppgave, og det har vært lite tid igjen til blogging og fjas. Ikke så stas, men i dag ble oppgaveframføringen unnagjort på Høyskolen, og den skriftlige rapporten avlevert. Åh, så deilig det er når ting klaffer og en stor oppgave kan strykes fra to do-lista.

Men det blir ikke så mye beina på bordet og sofatjeneste på meg. I morgen drar jeg på utvekslingstur til Delft, Nederland med en kollega og hele 24 elleville elever. Elevene skal bo hjemme hos nederlandske elever, og kollega Stian og jeg har fått tildelt hver vår nederlender, vi også. Det er nesten så jeg kjenner et snev av språkreise-følelsen fra åttitallet.
Spent, nå. Pakke, nå.
Og sjekke listene mine igjen.
Man må jo ha lister, skal det bli noe greie på ting.

Wish me luck.

3 kommentarer:

Trine s sa...

Ooh, spennende, var aldri noe slikt da jeg gikk på skolen.

Lykke til, til alle sammen!

Hanne sa...

Trine s: Ja, det er spennende.
Vi hadde heller ikke utveksling på skolen, men vi var på tur til Paris med franskklassen i 3.klasse, husker jeg. Og språkreise, da, men det var ikke i skoleregi.

ET's sa...

Som stor liste-fan, ble jeg litt glad for at "det ikke bare er meg" :-) God tur!