onsdag 30. mars 2011

Tirsdaglyd: On and on Chameleon

Ja ja, jeg vet at det er onsdag i dag, men jeg visste ikke at det var tirsdag i går. Eller altså, i går hadde jeg tankene mine helt andre steder, og derfor kommer tirsdagslyden en dag for sent. Det får vi bare leve med, alle som en.

Ukas tirsdagslyd er Lillesøsters nye favoritt. Storebror har lenge kjørt en massiv (og ganske følelsesladet) kampanje for å få den unge damen bort fra Justin Bieber. Det har til tider vært et tøft klima her i huset.

Gjennombruddet kom imidlertid da jeg begynte å spille Blood Command i bilen på vei til barnehagen. Den lille baksetesjåføren falt pladask for On and on Chameleon, og når noen snakker om Bieber nå, erklærer hun med blasert mine:
– Jeg liker ikke djustinbiber lenger, jeg liker blådd kåmæææænd. Og den der steinaldersangen, da.

5 kommentarer:

Toril sa...

tøff sang, passer vel ganske mye bedre til Lillesøster enn han derre bieberen!
raga er også bra- men det er fremdeles aldersgrense på "noen å hate"...
ellers tenkte jeg på tirsdagslyden i dag, helt uten å komme på at det var onsdag, og så lurte jeg på om jeg burde sende deg denne: http://www.youtube.com/watch?v=XtgIxU8TCyY , og nå gjorde jeg det. sikkert ikke nytt for deg heller, men godt å bli påminnet nydelige sanger. det er så sårt og vakkert!
det var forresten en venn og medboer i kollektiv i studietiden som introduserte meg for radka toneff, takk til han. han likte mye bra, men hvordan han kunne tro at vi ville høre smashing pumpkins eller motorpsycho veldig høyt når vi var fyllesyke lurer jeg fremdeles på... ha en strålende fin kveld!

Merel sa...

Kanskje det er fordi vi ikke har bil, eller fordi radioen alltid er stilt inn på P2 og sjelden skrus på, men våre håpefulle er like lite oppdatert på nåtidas musikk som jeg selv er. Når det gjelder Bieber/Montana/Spears m.fl. er det kanskje like greit, men på sikt trenger vi nok bidrag som dette for å vaksinere dem mot Hits for kids. Hjertelig takk!

Sirkus Kjersti sa...

Langt bedre enn Datras favoritter. Dvs hun har hatt Marit Larsen som favoritt lenge, og det er greit. Men nå har det gått i Waka Waka siden sommerferien. Sukk...

Hanne sa...

Toril:
Åh, det er så fint med bonusspor i kommentarfeltet. Tusen takk!
Jeg har for øvrig også fått mye god (og noe mindre god) påvirkning i ymse studentkollektiver. ;)

Merel:
Tja, ungene mine henter betraktelig med inspirasjon fra barnehage og skole, så her har det vært ganske vanskelig å demme opp for denslags. Men det viser seg heldigvis at det er mulig å påvirke en smule hjemmefra, også.

Sirkus Kjersti:
Ouch, jeg kjenner din smerte. Det er jo også helt utrolig hvor ofte og hvor lenge de kan høre på en og samme sang.

Merel sa...

Hm, vi hører ikke et knyst om musikk fra ungene, selv om de går i barnehage. Vi spiller jo litt barnemusikk hjemme, og de liker å svinge seg til diverse importerte rytmer, men den kommersielle delen av musikkbransjen har de ikke fått øynene opp for ennå. Kanskje vi får merke forskjell når vi får skolebarn?