fredag 13. mai 2011

Fredagslyd: Ompa i ny innpakning

Teknologi er gøy, men det burde eksistert et eget ord for den frustrasjonen som oppstår når ting ikke virker som de skal. Det har vært problemer med nettforbindelsen på jobben, og nå har pokkers Blogger (altså den plattformen jeg publiserer denne bloggen på) vært i skikkelig ulage i det siste, noe som har ført til at gårsdagens blogginnlegg med den fabelaktige tegningen har forsvunnet sporløst ut i cyberspace, sammen med en mengde kommentarer. De skal visstnok komme til rette igjen, men jeg er skeptisk avventende.

På den lyse siden: Jeg tror sannelig jeg har skrevet meg ferdig med eksamensoppgaven min. Omtrent i tretida i dag kjente jeg at ! Nå har jeg sagt alt jeg har å si. Så gjenstår det å se hvordan det går. Det er nesten ei uke til leveringsfristen, så hvis jeg kommer på noe helt udødelig genialt om et par dager, er det fritt fram for endring.

Uansett: Det er fredag og tid for poesi, men også denne uka har jeg valgt å være både ellevill, lat og tidsbesparende – jeg har med andre ord slått sammen tirsdagslyd og fredagsdiktet igjen.
Og denne gang får dere en norsk klassiker i ny visuell innpakning. Låta er Ompa til du dør med Kaizers Orchestra, mens musikkvideoen er lagd av noen av vg1-elevene våre.
Den vant en Gullsnile for beste musikkvideo på MK-awards denne uka, og det er pokker så velfortjent, jeg er grovt imponert.
Jeg anbefaler deg å se hele, du kommer garantert til å bli imponert, du også.


Tips: Dobbeltklikk for fullskjermvisning, for bloggformatet mitt kutter visst bort en god del av bildet.

God helg, folkens!


-------
Oppdatert: Du verden, der kom faktisk gårsdagens blogginnlegg til rette igjen. Det var betryggende.

2 kommentarer:

Sirkus Kjersti sa...

Jeg blir ydmyk og imponert når jeg hører om folk som er ferdigskrevet ei uke før leveringsfrist! Her sitter jeg og skriver, skal levere torsdag morgen og er ikke engang i nærheten av ferdig :( Og så går jo hele morgendagen i dass, grunnet en viss feiring. Lista er lagt lavt i år, bunaden henger fint i skapet, og flaggheisinga boikottes. Vi koser oss heller med lang frokost før vi haster til sentrum. ;)

Ha en fin 17. mai, Hanne! :)

Hanne sa...

Kjersti:
Jeg har aldri vært så strukturert før, men det var såpass travle tider på jobben at jeg nesten ikke hadde noe valg. Håper du kom i mål du også. :)