tirsdag 31. mai 2011

Siden sist

..har Mannen vært på jobbtur i Amsterdam, og der beviste han en gang for alle hvem som er kona i dette ekteskapet. Han røyk på en shoppingsmell så alvorlig at han måtte kjøpe en koffert for å få med seg fangsten hjem.

Selv er jeg en skam for handlende mennesker, jeg mister tålmodigheten, pådrar meg snev av magesår og ender raskt opp på museum eller fortauskafé i stedet. Gjerne begge deler, egentlig.
Således resulterte min egen nederlandstur i fjor med ei kokebok til mannen, en Star Wars-bok til Storebror, en bamse til Lillesøster og solbriller til meg selv - sistnevnte kjøpt på ferja hjem (askefast, måtte busse).

Men se hva han derre shoppingkongen vendte hjem med:

Jøye meg! Det var bøker, oster, trøfler, whisky, kaffekopper, isbitformer, rødvin, slips, sko, sjokkis, tyggis, stroopwafels, aftershave, gensere til Storebror, fire kjoler til Lillesøster og to vesker til undertegnede. Ja, og ny koffert. Og da har jeg garantert glemt en hel del.

8 kommentarer:

Elisabeth, innerst i veien sa...

Ja han har stått på - og Desigual og greier. ☺

Helga Marie sa...

Jeg er dypt imponert!

livetleker sa...

Du store alpakka!

Rikke sa...

Og ikke én overraskelse til Moe. Drittfyr.

Hanne sa...

Elisabeth:
Noe så innmari mye Desgual, også! Det er liksom ikke grenser.

Helga Marie:
Jeg også. Med litt skrekkblandet fryd.

Livet leker:
Ikke sant?

Rikke:
Ja, det er for svakt. Tenk å neglisjere kone nummer to så grovt! Men det er rikelig av stroopwafels. Og whisky. Og ost. Som du kan være med å spise og drikke, altså.

Rikke sa...

Så du deler på wafelsene denne gangen? Sweet :D

Men det er svakt av mannen. Nesten så jeg synes jeg kommer litt dårlig ut av denne kone nr 2-dealen. Men for all del, jeg kommer nok over det hvis jeg kan drukne bekymringene i whisky og stroop :)

Mannen sa...

Det var altså ikke noe aftershave, men eau de toilette selvfølgelig. Kvinnfolk.

Rikke: Hvis du foretrekker at jeg tar med en sjokoladeplate fra Utlandet i stedet for å bygge et eget rom til deg på hytta, så får vi nesten revidere ekteskapskontrakten.

Rikke sa...

Touché, Mann - touché :D