onsdag 26. august 2009

KjøpefellaÅh, det var nære på.
Jeg spankulerer rundt i nærbutikken min, aner fred og ingen fare. Bøyer meg ned for å ta en kartong appelsinjuice, og HUTTETU! - der holdt jeg visst på å gå i kjøpefella!
Den var bare noen desimeter unna. Også i disse finanskritiske tider, da gitt.

Men jeg er fremdeles ikke sikker på om synet var betryggende eller foruroligende.
Slett ikke.

9 kommentarer:

Trine s sa...

Siden det for det første ikke var et dyr i fella, og den for det andre står ved billigvarene, så tror jeg den kjøpefellen er ganske ufarlig på alle vis ;)

Men litt ekkelt likevel da... Er det en slik føre-var holdning som har gjort at den ligger der mon tro?

Hanne sa...

Mnjo, men billigvarene er slett ikke langt fra frukt- og grøntavdelingen, for å si det sånn.
Og det at det ikke er noe dyr i fella: Betyr ikke det bare at de ikke har fanget det ennå, tro?

Fran sa...

Flause. De pleier kanskje ikke å selge så mye First Price appelsinjuice at fella kommer til syne. Eller de pleier å passe på at det står nok kartonger der. De har nok en egen ansatt til å fylle på, men vedkommende skulket antakeligvis den dagen. Jeg liker å fortelle folk hvordan saker og ting sannsynligvis er:)

SB sa...

iiik!

Hanne sa...

Fran: Men vet du hva? I dag kikket jeg etter, og hylla er fremdeles glissen, og musefella står fremdeles godt synlig på gulvet.
Tom, heldigvis.
Så de følger åpenbart ikke så godt med. Men det gjør jeg! :)

SB: I know!

Anonym sa...

Det er ikke hyggelig å tenke på, men de er der både mus og rotter. I mitt kjøpesenter fant jeg knekkebrødpakker som var revet opp, og inni hadde knekkebrødene tannmerker. Greit nok, for det så jeg, men tanken på at rottene grasserte i frukten om nettene når butikken var tom, er mindre hyggelig. Et annet sted jeg var hang det rottegift fra Anticimex under hyllene med kjeks.

De skal vel spise de også, men helst av et annet fat enn mitt.

Hanne sa...

Livet leker: Æsj, ja. Man vet jo at de er rundt omkring, men jeg liker ikke tanken.

Helga Marie sa...

Nei, fy søren, så ekkelt. For mange år siden bodde familien min i et hus der det var mus i veggene. Mange mus. De løp rundt senga mi. Men de var på innsiden av veggen så jeg slapp i alle fall å se dem. Når fella står der helt åpenlyst, da er de små pelskledde der også. De gjemmer seg nok i en krok så lenge det er store skumle føtter i nærheten, men de er der... Fysj!

Anne sa...

Foreslå for kassadamen (evt. mannen) at fella bør flyttes til ostedisken!