tirsdag 4. januar 2011

Snapshot-quiz

Juleferien er over, og sannelig var det godt å komme i gang med jobb og hverdag igjen. All play and no work makes Hanne a lazy girl. La oss skjerpe januarhjernen med denne finfine – og veldig vanskelige – bildequizen.


1. Hvem er dette?
A. En flamencosjørøver med lett nissefetisj
B. En figur fra NRKs nye julekalender "Jul i karnevalsland"
C. Lillesøster som har kledd seg om til julemiddag2. Hvem er dette?
A. En glamorøs Hollywoodstjerne på vei til Oscar-utdeling
B. En figur fra den nye TV-serien "Frustrerte fruer som rosablogger, nå"
C. Hanne som har pynta seg til juleselskap3. Hva er dette?
A. Et utsnitt av borddekninga ved siste offisielle middag på slottet
B. Frokostbordet til en typisk Skjetten-familie en vanlig tirsdag morgen
C. Et begeistret snapshot fra nyttårsmiddagen, et stykke ut på kvelden4. Hva er dette?
A. Mitt siste håndarbeidsprosjekt: Ei myk filtpute i sjatteringer av grønt
B. Et satelittbilde av Finnskogen
C. Storebrors matpakke etter en hel juleferie i ranselen

15 kommentarer:

C sa...

Jeg VED at det er storebrors madpakke på det sidste billede for sådan så min søns madpakke også ud da vi fandt madkassen i hans skoletaske i går :)

Rikke sa...

Som vår venn på Twitter (du veit hvem jeg mener) sa om fenomenet gjenglemt matpakke: Den siste, hårete luken i julekalenderen... :)

Elisabeth, innerst i veien sa...

Jeg tipper A på alle spørsmålene! ☺

Annapanna sa...

Holder en knapp på C, har en gasnke lik matpakkebombe fra Sondre...

Betta sa...

Med eit litt sjevt held eg på alternativ C. Det sjeve smilet kjem av det siste bildet. Trur eg skal vente litt med å ete den skiva eg akkurat smørte meg.

Merel sa...

Super quiz! Dessuten har vi nå en gang for alle fått bevist matpapirets overlegenhet. Ved rydding på kottet en eller annen gang mens jeg gikk på ungdomsskolen, fant jeg barneskolesekken min med ei matpakke inni. Men takket være matpapir og lufttilgang inneholdt den bare to fossile brødskiver, ingen hårete nye livsformer.

kristin sa...

Oooh, den matpakken så ikke bra ut. Jeg fant noe blåbærsyltetøy i går som ikke så ut som blåbærsyltetøy, for å si det sånn..

Sirkus Kjersti sa...

Ah. Jeg har slutta med matbokser til Storebror. Det får være så miljøuvennlig det bare vil med matpapir etter at jeg har hatt et par nær-dødenopplevelser.

9na sa...

C det, c det... C for alle penga herfra, regner med gode odds...

Anonym sa...

Den siste der var ei skikkelig nøtt.

Trine s sa...

Så herlig bildekavalkade!

Jeg tipper på det morsomste og mest glamorøse på hvert eneste alternativ. Utenom det siste, der tok du liksom drepen på den siste julegleden og annonserte "back to reality" ;)

Anonym sa...

Ja, Det matpakke opplegget der, har jeg desverre sett før. Sønnen, som nå er 14, snek skiva fra i fjor i søppla og vasket matboksen for hånd i går kveld. Jeg vet.. for det luktet pyton i hele huset nå jeg sto opp i dag. :(

Hanne sa...

Kjære quiz-deltakere,
Jeg er overveldet av den gode responsen og de gode svarene. Jeg er fristet til å gi alle rett, for de som ikke stemte, var til gjengjeld svært velbegrunnet.

Det er imidlertid på tide å avsløre at alternativ C var det korrekte på alle spørsmålene. Og det er både godt og varmende å se at så mange kan identifisere seg med C-alternativet på det siste spørsmålet. Det markerte en ugjenkallelig slutt på ferien, for å si det sånn. :)

Kirsten sa...

Fant denne fantastiske quizen når jeg surfet litt på gamle sider på bloggen din nå.

Må bare legge til at det der er ingenting i forhold til min egen matboks fra barnehagen på slutten av 70 tallet. Jeg gjorde nemlig et eget forsøk der jeg lot brødskiver og en halv appelsin ligge igjen i metallmatboksen min (med en lilla elefant på) siste barnehagedag før sommeren, gjemte den bak frysen hjemme i kjelleren, og fant den frem når barnehagen eller skolen begynte i august (jeg hadde lærerforeldre, så det var snakk om 8-9 ukers ferie på meg)...

Artig med naturfageksperiment allerede på barnehagen ;-)

Husker ikke reaksjonen til mamma og pappa - den er nok sterkt fortrengt.

Hanne sa...

Kirsten:
Hoho, du utførte altså et slikt matpakke-eksperiment med vilje og overlegg allerde i barnehagealder? Det var vel litt i overkant fremmelig, tenker jeg. For foreldrene dine, altså, som måtte forholde seg til overraskelsen. :D