onsdag 12. januar 2011

Snapshot (12)Snart lunsj!

12 kommentarer:

Cille sa...

Det ligner et akvarium :) Bon appetit

Merel sa...

Marsvin? Med hud og hår og vannkopp og gress? Jeg har faktisk spist marsvin, men det var grillet, altså ...

Merel sa...

Beklager hvis min spontane reaksjon ødela moroa for noen, forresten. Det var unektelig litt deilig-ekkelt å gradvis innse hva det oransje pelsgreiene faktisk var.

Etiopia + India = sant:-) sa...

Oppfølgingsbilde!!! Vi må se innholdet uten lokk på!!! Du kan da ikke spise marsvinet!!!

Hanne sa...

C:
Ja, det ligner egentlig litt. Men så er det et bur!

Merel:
Jepp, marsvinet Melvin. Og det er helt i orden at du røper svaret i kommentarfeltet. Selv har jeg for øvrig aldri spist marsvin, verken grilla eller rått. Er det godt?

E+I=S:
Neida, han ble ikke spist. Han var med en elev på skolen for å være rekvisitt i en eller annen medieproduksjon, og fikk lov til å hvile på pulten min i pausen. Ordentlig fin, var han.

Sirkus Kjersti sa...

Godt Melvin slapp å være rekvisita i naturfagen. *s*

Merel sa...

Marsvin smaker vel helt greit, vil jeg si, men framfor alt er det praktisk for fattige folk – man kan alltids fore på en liten flokk, og kommer det en gjest, kan man servere kjøtt uten å trenge å slakte en hel sau/gris/geit.

Hanne sa...

Kjersti:
Huff ja, han var en fin fyr, den godeste Melvin. Ønsker ham alt godt. Men hadde jeg vært sulten nok...

Merel:
Skjønner hva du mener. Porsjonspakninger, rett og slett.

Kristina sa...

Marsvin er slett ikke gærnt som mat. Har prøvd flere ganger. Flere andre ting jeg heller sniker meg unna enn flere av dem. Men jeg ville neppe spist dem tartar/sushi style, altså rå, men grillet er de ok :)

Hanne sa...

Kristina:
Hoi, tenk at det er opptil flere marsvinspisere i dette kommentarfeltet! Hvordan smaker det, forresten? Som kylling (i likhet med det meste)?

Anonym sa...

Bestemte meg for å titte innom den trivelige bloggen din mens jeg spiser brødskive med makrell i tomat. Etter bloggPOSTEN om gnagsåret bestemte jeg meg for å lese fra rundt juletider, det er jo alltid så hyggelig - ikke minst leservennlig når en spiser...Thanks.

Hanne sa...

Anonym:

Hahaha, jeg tipper det var lekkert til maten, ja. Og du ble så skremt at du gikk et helt år tilbake, det var ikke dårlig. ;)