torsdag 6. januar 2011

I heart Josh Groban

Ikke at jeg noensinne har hørt på et Josh Groban-album. Han er ikke min tekopp når det gjelder musikk, men når det gjelder morounderholdning tar jeg gjerne ei hel kanne.

Jeg er så heldig å ha Rikke som dealer (eller pusher eller hva det nå heter) av ypperlig populærkultur fra det store utland (særlig Storbritannia), og hun har introdusert meg for Never Mind the Buzzcocks. For den som er for lat til å klikke på lenka, kan jeg avsløre at dette er et engelsk gameshow om populærmusikk. Sånn rammemessig kan det ligne litt på Nytt på nytt, men de har forskjellige verter hver gang, og gjestene fra musikkbransjen – og det er generelt mye, mye mer underholdende enn den berømmelige gullrekka.

Uansett, Josh Groban har vært med noen ganger. Han har sågar ledet hele greia, og da skjønte vi at den unge mannen har mer å fare med enn stemme og klamme sanger. Han er jo morsom! Du kan se episoden her, det anbefales på det groveste.

Og er du ennå ikke overbevist, ta en titt på dette klippet fra Jimmy Kimmel: Josh Groban sings Kanye West tweets.


Haha!

Nå gjenstår det bare at han begynner å utgi god musikk, så har han sjans på meg. Og det er sannsynligvis målet hans her i livet.

10 kommentarer:

Rikke sa...

Jeg var fus!

Og jeg kan ikke tro at jeg nettopp skrev det...

Hanne sa...

Hahaha! :D

Jonas sa...

Takk for tips!

Til Rikke først og fremst, siden, ja...

Hanne sa...

Pfff, det var JEG som tok tipset videre ut til verden. Så takk til meg, ja. :)

Annapanna sa...

Haha!
Jeg ble litt redd når jeg så overskriften, men det var jo knall!

Rikke sa...

Hanne, don't steal my thunder, a!


Hilsen fru Groban. Og ja, nå ble jeg flau igjen... :)

Merel sa...

Utrolig artig! Og rekontekstualisering eller hva det nå var vi kalte det på lit.vitt., er jo et utgammelt litterært virkemiddel. Sjekk nederst i et e-brev som er det ørtiende i en utveksling, der finner du også poesi hvis linjeskiftene har gått bananas sånn som de gjør hos meg.

Hanne sa...

Annapanna:
Ikke sant? Skjønner godt du ble litt engstelig av tittelen, men det hadde jo en god forklaring.

Fru Rikke Groban:
Pfff, du er behørig kreditert. Nå også med ny tittel. Og ja, jeg ble også litt flau - på dine vegne. :D

Merel:
Ja, er det ikke rekontekstualisering det heter, da? Veldig effektivt. Og takk for poesitips. :)

Toril sa...

Veldig morsomt:-)
Jeg bodde et halvt år i England på et lite og utrolig kjedelig sted, så jeg vet lite om publiv men mye om at det lages mye god tv der borte! "They think it's all over. And it is- now!" var favoritten, tilsvarende "Never mind the Buzzcocks" men om sport. Og så har de "Have I got news for you", om nyheter. Og på Rød nese dagen slo de det sammen til "Have I Got Buzzcocks All Over"...

Hanne sa...

Toril:
Se der, ja - flere som har oppdaget the miracle of British television. Men det høres uansett litt trist ut å bo et halvt år på et lite og utrolig kjedelig sted. :)