mandag 15. mars 2010

Gullkorn fra gamle dager

Jeg har som nevnt blåst støvet av gamle dagbøker og annet krams. Sånt tar tid å komme seg gjennom, for jeg må hele tiden stoppe opp for å mimre, kjenne litt på gamle følelser og generelt la meg lede med på ymse krumspring bortover minneveien.

Noen ganger ler jeg heldigvis så jeg får vondt i magen (og bittelitt i selvfølelsen, men det er en annen historie). Se på denne søte her:Hahaha! Lurer på hva jeg mente at jeg egentlig kunne ha prestert?

9 kommentarer:

Morten B. sa...

Til dagbokforfatteren vil jeg anmerke at handskriften I BESTE FALL kvalifiserer til omtale av "brisne folk". Fulle folks håndskrift kan i beste fall deciffreres av farmasøyter (eller i det minste apotekerlærlinger)!

Denne herlige pre-st.hans-junilørdagen tror jeg neppe var egnet til å såre selvfølelsen - dette virker mer som en hyggelig før-senga-tar-meg-notis :o)

Hanne sa...

Morten B: Tja, på den tida hadde jeg verdens mest sirlige håndskrift, så dette er nok rimelig bedugget. Men akkurat dette notatet resulterte ikke i noen såret selvfølelse, den er jo bare søt.
Når det er sagt, er det kanskje greit at jeg ikke publiserer resten av det som sto der. Man har jo andres personvern å ta hensyn til. ;)

Anonym sa...

Lurer på om jeg var med deg på LogeHaven den kvelden ... ;)

9na sa...

Jeg tror vi dro til Danmark den lørdagen, eller kanskje det var uken etterpå. Uansett regnet og blåste det hele ferien. :) Vi hadde med to små barn og skulle bo i telt og drikke rødvin i solnedgangen men det ble hotell og ungdomsherberger og betydelig kortere ferie pga budsjettproblemer...

Hanne sa...

Merete: Det var nok bittelitt tidligere den sommeren. Men du verden, så mange gode historier jeg hadde glemt, som dukket opp i den boka! :D

9na: Så det var sånt (nesten) skikkelige folk drev med mens andre surret rundt i studentrus. :)

Anonym sa...

fulle folks håndskrift? da vi var fjortiser og fulle vurderte vi fullhet utfra tastefeiler. shit. tenk så mye fylleangst man slapp før mobilen og internett. aldri tenke på fyllemeldinger og fyllemailer og oppringninger klokka fem på natta til HELT FEILE FOLK.

jeg mener. det var vel ikke som om folk skrev fyllebrev heller. og om de gjorde det, ble det vel neppe sendt MENS de var fulle, så da ble det vel ikke sendt i det hele tatt. trygge tider :P

Hanne sa...

Vaarloek: Hahaha, det var ikke så mye fyllebrevskriving, nei. Det er en litt for sammensatt prosess.

Men det var rikelig med anledninger til å opparbeide seg fylleangst i gamle dager, også. For selv om vi ikke hadde sms, hadde vi telefoner og kunne vekke folk om natta. For ikke å snakke om klassikeren "fylle-ringe-på-døra-til-folk". Mer enn en gang har jeg blitt vekka av at en overstadig nattevandrer har lent seg på dørklokka mi med et eller annet uklart budskap. Og skal jeg være nådeløst og smertefullt ærlig, har jeg vel lent meg på en og annen dørklokke selv.

*rødme*

Anonym sa...

Det var en krevende og givende tid som krevde sin kvinne. ;)

Hanne sa...

Det var ikke noe for pyser, nei. Men himmel, så mye moro vi hadde!