torsdag 16. desember 2010

Kvartfinale-limerick, sa du?

Jeg er blant de åtte gjenværende i Tordenbloggen, og i dag er det kvartfinale – yay! Men jeg duellerer mot den bloggen som er min personlige favoritt, så jeg regner med at dette blir den siste stemmensankingsposten herfra. Derfor har jeg lagt inn en fiffig dobbeltbunn i dagens limerick.

En blogger på snart trettini
var på skamløst og sleipt frieri
"stem på meg!" gnålte hun
uten høvelig grunn
mens hun sukket "mon dieu, c'est la vie!"

Oppdatering (eller presisering, alt etter som): Jeg har oppdaget at limericken kan leses som om jeg omtaler min ærede konkurrent her, og jeg må få lov til å presisere at neida, jeg rakker ikke ned på henne, altså – jeg snakker om meg sjæl. Det er altså JEG som bedriver skamløst frieri, mens jeg sukker over at C'est la vie kommer til å grisebanke meg. Jeg følte meg så slagferdig og lur da jeg diktet dette, men innser at det kanskje var klarere inne i hodet mitt. Ikke helt uvanlig, det der.

Vil du stemme, eller kanskje besøke noen av de brillefine bloggene som er med i konkurransen? Det kan du gjøre hvis du følger denne linken.

Er du bare ute etter bonussporet? Da kan du trykke på play og nyte eit ekte brotsmannskvad.


Limerick og nynorsk-ræpp. Det er her du får godsakene, husk det.

4 kommentarer:

Merel sa...

Jeg hadde ikke tenkt å mase mer i dag, men må bare si: Utrolig bra video!

(Og stemt har jeg naturligvis gjort allerede, hvis ikke skulle jeg brukt brotsmannskvadet som begrunnelse.)

Anonym sa...

*Gapskratter* Ååå, dette er den forferdeligste duellen... Takk for fantastisk omtale, jeg klarer nok ikke parere den dessverre!

Ha en super dag :D

Hanne sa...

Merel:
Takk for det. Ja, er ikke brotsmannskvadet fantastisk? Er veldig imponert. :)

C'est la vie:
Det er forferdelig, men samtidig ikke. Du kommer nok til å grisebanke meg, men det er helt greit, for jeg ville jo ha stemt på deg, jeg også. Det er ikke det verste å tape for, for å si det sånn. ;)

Trine s sa...

Du har fått min stemme igjen :) Nå må jeg vel kunne kalle meg en seriøs bloggleser, som har stemt opptil flere dager på rad i en slik avstemning?

Videoen var helt fantastisk, tøft gjort av gutta å gjøre noe slikt! Den ble sporenstreks delt med småsøsken som fremdeles sitter på skolebenken og sliter med denne "spynorsk ordboka" ;)