mandag 13. desember 2010

Nå trenger jeg hjelp, altså


Fig 1: Bedårende Lucia-pike som skal gjøre deg velvillig innstilt.

Spenningen stiger når Tordenbloggen nå er inne i tvekamp-rundene. Her er det vinn eller forsvinn, og jeg er ikke veldig lysten på å forsvinne riktig ennå. Derfor trenger jeg all den hjelp jeg kan få, folkens! For å avgi stemme følger du denne linken. Du kan stemme både i poll og i kommentarfelt – og kommentarstemmer teller ekstra. Just sayin'.

Og for deg som ikke vil ha gnåling og mas om bloggkåringer, men som kanskje lurer litt på hva ungdommen nå til dags ønsker seg til jul, tilbyr jeg denne opplysende filmsnutten.

Fig 2: Bedårende vgs-elever som skal gjøre deg enda mer velvillig innstilt.

10 kommentarer:

Merel sa...

Blodfan som jeg er, har jeg naturligvis stemt allerede. Men av en eller annen grunn ligger mellom-resultatene ute, og det ligger an til tett kniving. Da er det ekstra, ekstra viktig at vi også gir kommentarstemmer!!

Sånn, da slapp du å si det sjøl ;)

Hanne sa...

Velsigne deg, Merel. :)

Merel sa...

He he, hvis du ikke vinner, er det ikke fordi jeg har glemt å stemme, i hvert fall :) Men jeg går ikke på biblioteket for å stemme med annen IP, et eller annet sted på hitsiden av det går grensen.

Hanne sa...

Nei, det får være grenser. En ting er å sanke stemmer blant folk (blant annet ved å blafre med digitale øyenvipper), men å ratte rundt på andre pc-er grenser jo til juks.

Lina sa...

Farlig spill med distraherende God Jul-film, Hanne. Det var rett før jeg glemte hele stemmingen etter å ha sett den.. ;)

Hanne sa...

Lina:
Auda, det var ikke meningen. På den annen side er det jo fint å leve litt farlig. ;)

k sa...

Jeg har stemt på deg, og lagt igjen kommentar :-)

Hanne sa...

k:
Takker (og bukke-nikke-neier). :)

ziarah sa...

Herlig video! :D Har stemt, og ser du gikk videre (hurra og gratulerer!)

Hanne sa...

Takk! Og hurra, jeg gikk videre! :D