onsdag 15. desember 2010

Nå gjelder det!

Takket være mange finfine stemmer gikk jeg videre i Tordenbloggen i forrige runde. Yay! Det betyr imidlertid at konkurransen er blitt enda skarpere – og at jeg er oppe i en knalltøff duell mot en av mine egne favoritter. Sukk. Ikke noe å hente på å sverte konkurrenten, med andre ord, ettersom hun er tvers gjennom brillefin.

Dermed ser jeg meg nødt til å dra fram et virkemiddel of mass destruction. Det er tid for…(sett inn spenningsmusikk her)…limerick! Da-da-DAAAA.

Ei desperat dame fra Skjetten
som var bittelitt Tordenblogg-skvetten
tryglet: "åh, hjelp meg nå
selv om jeg er litt grå
i RL, er bloggen min spretten!"

Den tenker jeg satt.
Hvis du er overbevist, blir jeg altså hoppende glad om du går inn på denne linken. Du kan stemme i pollen (rute nummer 2), og i kommentarfeltet, og som vanlig teller kommentarstemmer ekstra.

Og for dere som bare er ute etter den tøysete bonus-tingen i disse skamløse stemmesankingspostene - jada, jeg har noe til dere også. Nebbdyr!

5 kommentarer:

Merel sa...

Stemme avgitt, selvfølgelig. Flott med limerick – sånn som du holder på, slipper vi aldri opp for gode argumenter i kommentarfeltet :) Håper du klarer å holde nervene i sjakk!

Rikke sa...

Nå har jeg, i tillegg til stemmen i pollen, lagt inn kommentarfeltstemme. Hvis ikke det kvalifiserer til ei lita Fernet i jula, så veit ikke jeg! :)

Anonym sa...

Nå har du fått kommentar også, heier på deg og krysser fingre - tvitvi, break a leg & bonne merde!

Hanne sa...

Merel:
Jeg prøver å gjøre limericken til den nye ræppen. Mulig det kan ta litt tid, men jeg er trygg på at tiden jobber for meg. ;) Takk for stemme!

Rikke:
Du kvalifiserer alltid til ei lita Fernet, og dette trekker på ingen måte ned totalvurderingen. Takk!

C'est la vie:
Merci beaucoup! Og tillykke med finfin duellseier i går. :D

Kvithyll Frank sa...

Er du i noen form for økonomiske vanskeligheter? HVIS JA! Kontakt Kvithyll Finance and Mortgages Limited® For små og store lån beløp. Vi tilbyr alle typer låntjenester for å dekke dine økonomiske behov som Personlig Lån, Gjeldskonsolideringslån, Venture Capital, Business Loan, Education Loan, Home Loan til lav rente på 2%. Kontakt oss i dag via e-post: kvithyllfinance@gmail.com Din økonomiske tilfredshet er vårt mål, og samarbeidet med oss vil være en god opplevelse. Whatsapp: +17816567138 Kreditten er åpen for alle uansett nasjonalitet.

E-post: kvithyllfinance@gmail.com