torsdag 9. desember 2010

Tordenbloggen, sier du?

Oi, jeg er med i Tordenbloggen, tredje pulje – altså blant de du kan stemme på !

Jeg har egentlig lovt meg selv at jeg ikke skal bli så oppslukt i dette, men skitt au: Hvis du liker bloggen min og vil sjenke meg en stemme, blir jeg selvfølgelig hoppende glad.
Du går altså inn her, og kan stemme både i pollen (altså merke av de du vil se videre) og i kommentarfeltet. Kommentarstemmer veier tyngre, bare sånn til info.

Nå har det seg sånn at tredje pulje også har med mange av bloggfavorittene mine, blant andre Livet leker, Undreverset, Verden sett fra Sofienberg og ikke minst selveste Revolusjonært roteloft – ja, egentlig er det tjukt av brillefine blogger i den pollen. Jeg anbefaler et besøk hos dem alle sammen, for en bivirkning av Tordenbloggen er at man stifter nye og spennende bloggbekjentskaper.

Jeg har med andre ord ikke skyhøye forventninger, men trøster meg med at det er et staselig selskap å være i (og nei, jeg sier det ikke bare for å kokettere, kors på halsen).

For deg som eventuelt ikke finnes interessert i bloggkåringer og denslags fjas, har jeg selvsagt alternativer å tilby, sånn at besøket hos meg ikke er helt bortkasta:Nesebrillebart blir aldri feil.
Aldri!

(...men jaggu har jeg tatt av på bartebruken i det siste)

7 kommentarer:

Fran sa...

Har stemt på deg. En stemme + kommentar. Da kan det vel aldri gå galt!

ziarah sa...

Har vært og stemt :) Lykke til!

Merel sa...

Stemme avlagt og kommentar skrevet. Og fingre krysset (men det kan ikke vare så lenge, for det må også jobbes på denne hustrige desemberdagen).

Hanne sa...

Åh, dere er greie - tusen takk! :)
Mvh "spent på Skjetten".

Anonym sa...

haha! herlig bilde :D Vel, har allerede stemt i både poll og kommentarfelt, før jeg leste denne posten. Ha en riktig god helg!

Anonym sa...

Jeg stemmer selvfølgelig på deg, Hanne!
Bloggen din er en sånn som er fin å komme hjem til, også i bokstavelig forstand. Ha en fortsatt fin adventstid!

Hanne sa...

Tusen takk! :)