mandag 6. desember 2010

Tordenbloggen - din stemme teller

Tordenbloggen er i ferd med å bli en innarbeidet førjulstradisjon, og nå er det jaggu den tida på året igjen, dere.

Sitter du nå og føler deg teit fordi du ikke vet hva Tordenbloggen er? Ingen grunn til panikk, Tordenbloggen er for alle og her har du en kjapp innføring i konseptet:

Velkommen til Tordenbloggen 2010, bloggkåringen der du verken trenger å ha ME, eller være kvinne for å vinne. Men det hjelper. For femte gang skal årets tordneste blogg kåres, og etter et lite mellomspill i fjor med en stor fagjury, så vender vi i år tilbake til det gode gamle cup-konseptet der bloggene trekkes mot hverandre i en blodig og nådeløs kamp der det gjelder å vinne eller forsvinne, helt til vi står igjen med en last blog standing sånn ca rett før julekvelden en gang.

Jepp, du og jeg og alle som har lyst, kan være med på å kåre Norges beste blogg. Dette er moro, folkens! Juryen har allerede klar ei liste over 49 blogger som skal være med i konkurransen, men ytterligere 15 blogger skal inn på startlista.

I dette kommentarfeltet kan du gå inn og nominere den eller de bloggene du mener fortjener en plass i kåringa. Gode begrunnelser gir ekstrapoeng, og de femten som får flest poeng får altså være med i første runde. Og første runde starter allerede tirsdag, så løpløpløp!

En finfin bivirkning av å følge med på Tordenbloggen-kåringa, er at du sannsynligvis vil stifte spennende bloggbekjentskaper og få nye favoritter.

8 kommentarer:

Maria sa...

Jeg synes du skal skrive det siste kapitellet i tilknytningsinnleggene dine, jeg.

Og ja, jeg skriver det under Tordenblogg-posten for å motivere deg litt; Hvis du skriver bloggpost skal jeg nominere deg :) Høres ikke det ut som en premie-deal?

Hanne sa...

Maria: Oi, der har du jaggu et poeng. Takk for betimelig påminnelse, tiden er overmoden for del 3 i tilknytningsskolen. Jeg lover at jeg skal prøve å få det til så fort som mulig.

Maria sa...

Hurra! Så senest for et par dager siden er spørsmål på et ønskebarn om hvor det ble av del tre, så det r det sikkert ikke bare jeg som blir glad for :)

Merel sa...

Har klønenominert (glemte lenke, og da jeg skulle legge den inn, ble den ikke lenkifisert, sukk) deg, veldig fornøyd som jeg er med å ha ramlet inn her i løpet av dette året. Det blir spennende å følge med videre!

Hanne sa...

Merel:
Åh, tusen takk, det var hyggelig. Det er en drøm å ha lesere som deg. :)

Etiopia + India = sant:-) sa...

Har selvsagt nominert deg;-)
Synes det er kjekt at du minte meg på det ved dette beskjedne hinte innlegget;-)

Hanne sa...

Tusen takk, Camilla! Ja, jeg var da vitterlig ganske beskjeden nå? :)

Merel sa...

Må jo bare si "åååh" og legge igjen et smilefjes for det der med drøm :)